Stirile din ziua: 5 martie 2016

Patronul Romprest a fost prins in Dubai si va fi adus in Romania

Patronul Romprest a fost prins in Dubai si va fi adus in Romania

Omul de afaceri Florian Walter, patronul firmei Romprest, căutat de un an de DIICOT și dat în urmărire internațională, a ajuns în custodia Poliției Române. Asta, după ce a fost localizat în Dubai, de unde urmează să fie extrădat. Walter este acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani.

Biciclistii au pedalat prin centru si au fost amendati! De sase ori / FOTO

Șase amenzi au strâns, sâmbătă, bicicliștii nemulțumiți de interdicția de a pedala prin Piața Victoriei și pe mai multe străzi din centrul istoric. Deși pe Facebook și-au anunțat intenția de a participa la protest peste 200 de oameni, mai puțin de jumătate au și venit în realitate. Ei își propun însă să repete experiența și săptămânile viitoare.

Timfloralis: pe ce scutura bugetul local 300.000 lei! Chiar si pe servicii turistice a la fratii Cristescu

Cazare la hotelul fraților Cristescu, bani pentru servicii de pază, servicii artistice prestate de o firmă aparent inexistentă – sunt doar o parte din „ingredientele” aflate pe nota de plată a celei de-a doua ediții a Festivalului Timfloralis. Organizator: aceeași Casă de Cultură, care a cerut – și primit – de la bugetul local suma de 300.000 lei…

Piata Sf. Gheorghe devine… rosie! Saptamana viitoare va fi mutata statuia / FOTO

În Piața Sfântul Gheorghe, singura din cele patru cuprinse în proiectul de reabilitare a zonei Cetate care încă nu e gata, lucrările au intrat într-o nouă fază. A început pavarea cu caramidă roșie și se fac pregătiri pentru mutarea statuii. O parte din vestigiile descoperite aici au fost desfăcute ca la puzzle, tratate cu materiale speciale și apoi reasamblate.

Portretul candidatului PNL la presedintia CJ: Nu conteaza doar meritele profesionale sau munca de partid

Se deliberează și se evaluează, încă se mai pot depune, teoretic, candidaturi, dar în câteva zile PNL Timiș va anunța, în sfârșit, pe cine susține la președinția CJ. Lupta ar fi putut fi anulată, dacă Dan Popa își dorea funcția. Oricum, unul e votul poporului și altul… cel al viitorilor consilieri județeni.

Poruncile lui Cojocari ridica intrebarea: Ce mai cauta functionarii publici la lucru?

Chestia cu „poruncile” lui Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timișoara, s-a vrut o glumă savuroasă, însă cei care au râs cu poftă știu foarte bine că toate cele cinci sfaturi date de cel mai longeviv demnitar/înalt funcționar public postdecembrist sunt jumătate din decalogul după care acesta și-a rânduit viața și profesia de jurist.

Top