Stirile din ziua: 20 martie 2016

Doi ani grei pentru soferi: incepe santierul de pe Calea Martirilor

Doi ani grei pentru soferi: incepe santierul de pe Calea Martirilor

De data asta, chiar începe! Șantierul de pe Calea Martirilor a primit ordin de începere, astfel că muncitorii își vor face apariția în următoarele zile. Vor fi instituite, probabil, și restricții de circulație, iar lucrările vor demara de pe prima bandă.

Dreptate cu pumnul! Un PSD-ist din Jimbolia spune ca a fost batut de fiul unui liberal / FOTO

Apropierea alegerilor locale din iunie creează tot mai multe tensiuni între membrii diferitelor partide. Spiritele s-au încins în weekend la Jimbolia, unde un viitor candidat PSD la consiliul local susține că a fost bătut de fiul unui ales local liberal. Totul, din cauza unor poze postate pe Facebook și ulterior șterse.

Putin vrei, putin primesti. Poli pierde la Craiova și ajunge pe loc retrogradabil

Minutul 69. Elek îi pasează în interiorul careului lui Ovidiu Popescu. Aflat la aproximativ 10 metri de poarta adversă, Popescu preia mingea cu stângul și trage cu dreptul în bara transversală dintr-o poziție ideală. 30 de secunde mai târziu, Nuno Rocha înscrie pentru gazde în urma unei centrări de pe partea stângă a atacului oltenilor. A fost minutul care a scris istoria acestui meci.

Fosta Dermatologie de pe Marasesti va deveni centru multicultural cand vrea Ministerul Sanatatii

Lucrările de transformare a vechii clinici de dermatologie în centru multicultural sunt blocate într-o semnătură de la Ministerul Sănătății. După ce va sosi avizul necesar, imobilul va intra în șantier, estimat să dureze doi ani. Costurile sunt de peste șase milioane de euro, bani de la bugetul local.

CJ Timis cere bani europeni pentru doua descarcari de pe autostrada! Un proiect e sigur

Consiliul Județean Timiș vrea să facă, pe bani europeni, două descărcări de pe autostradă, dar și să modernizeze trei drumuri județene. Proiectele vor fi depuse la ADR Vest, pentru finanțare, după deschiderea sesiunii de proiecte, în luna mai. Sunt aproape 94 de milioane de euro la dispoziția consiliilor județene din vestul României.

S-au terminat inscrierile in clasa zero: Generala 30 detine recordul, cu 11 clase!

Nebunia înscrierilor în clasa zero a luat sfârșit. Părinții au avut timp până vineri să-și înscrie copiii în anul școlar 2016/2017. Mai multe școli din județ au avut nevoie de clase suplimentare pentru a face față cererii. Cele mai multe clase au fost adăugate la Școala Generală nr. 30 și la Liceul „Moisil”.

Top