Stirile din ziua: 25 martie 2016

Idei din Mansardă ne provoaca la gandit: Mai avem nevoie de cultura generala?

Idei din Mansardă ne provoaca la gandit: Mai avem nevoie de cultura generala?

În Timișoara s-a născut un nou proiect cultural, extrem de interesant. Este vorba despre „Idei din Mansardă”, care stă sub semnătura Asociației Culturale Contrasens. Până în decembrie, sunteți invitați la dezbateri despre o mulțime de subiecte interesante. Tema de deschidere: „Omul Google nu mai are nevoie de cultură generală”.

Ioan Ambrus: Mihaita Bojin nu reprezinta Lugojul! Nu e nici macar membru la noi!

Încă un scandal în filiala Timiș a PNL! Asta, după ce copreședintele Dan Popa a anunțat că, pentru a oferi reprezentativitate Lugojului pe lista pentru CJ, Mihăiță Bojin a ajuns pe poziția a șasea a acesteia. Toate bune și frumoase, doar că președintele PNL Lugoj, Ioan Ambruș, e cât se poate de categoric: Bojin nu are nicio treabă cu Lugojul!

Sorin Grindeanu, condamnat la… locul I pe lista PSD la CJT

Sorin Grindeanu ar trebui să-și asume primul loc pe lista PSD Timiș pentru consiliul județean! Asta susține Mihai Tudose, vicepreședinte național al partidului, conform căruia ar fi, practic, o asumare a alegerilor locale. Liderul organizației timișene nu a vrut până acum să accepte 100% o astfel de provocare.

S-a stabilit: primul vaporas ajuns la Timisoara este Decebal! Culita Chis l-ar putea testa pe apa

Primarul Nicolae Robu este încântat de felul în care arată „pe viu” primul vaporaș din seria de șapte pe care le-a contractat municipalitatea la Galați. Ambarcațiunea a ajuns miercuri la Timișoara și va fi urmată, săptămâna viitoare, de cea de-a doua. Primul marinar care îl va testa pe „Decebal” ar putea fi… Culiță Chiș, șeful Direcției Tehnice a PMT!

Bojin urca spectaculos in lista PNL pentru CJ Timis! Candidatii vor avea targeturi

Prima reparație pe lista PNL pentru CJ Timiș. Lugojeanul Mihăiță Bojin va fi validat în locul lui Bogdan Ghelbere, care s-a retras din cursă. Oricum, nimeni nu are loc sigur: primii 22 candidați vor răspunde fiecare de câteva comune și, spun copreședinții, dacă nu-și fac targetul, zboară de pe listă. Totul, pe baza unor înțelegeri verbale.

Cinematograf unic in estul Europei, la mallul din Calea Sagului! Urmeaza… partia de schi!

Pe 31 martie, Shopping City Timișoara își deschide porțile pentru toți amatorii de distracție, cumpărături și sport! În noul mall va funcționa primul cinematograf din estul Europei dotat simultan cu tehnologiile iMax și 4DX și o sală de sport cu piscină semiolimpică.

CJ Timis imparte locuintele de serviciu de la fosta Medicina Legala / VEZI LISTA

Șapte angajați ai CJ Timiș vor primi, chiar înainte de Paște, un supercadou: câte un apartament din blocul de pe strada Martir Marius Ciopec. Trebuie să fie de acord și consilierii județeni, care vor avea acest proiect pe ordinea de zi a viitorului plen. Imobilul a fost renovat cu aproximativ 500.000 de euro.

Scene dintr-o casnicie, de Ziua Mondiala a Teatrului: cu casa inchisa, la Sala 2

Duminica, 27 martie, e Ziua Mondială a Teatrului, iar Naționalul timișorean va oferi publicului său un spectacol care doare și încântă în același timp. „Scene dintr-o căsnicie” de Ingmar Bergman, în regia lui Radu Jude, se joacă de la ora 19, la Sala 2.

Just Push Play: cum sa radeti fara oprire, la un show de improvizatie

Fără scenariu, fără regizor și fără pregătiri prealabile. Dar cu râsete în cascadă. Trupa Just Push Play revine și vă provoacă la… provocare. Cuvinte cheie, stări și situații sugerate de public sunt transformate în episoade în care cu greu o să vă puteți stăpâni să nu râdeți non-stop.

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cerna, Carpați, Someș, Crișu, Surorile Martir Căceu (p), Dr. A.P. Podeanu (p), orele 8 – 16; Săcălaz – Zona str. III, IV, Giarmata – Radar MFA, zona str. Câmpului, Bătrâna, Sifoanelor, Caprei, Principală, Viilor, Carol, Lăpușnic, orele 9 – 18; Recaș (p), orele

Top