Stirile din ziua: 6 martie 2016

vot

Robu nu crede ca alesii PNL vor la PSD, Grindeanu spune ca a refuzat deja unele transferuri

Robu nu crede ca alesii PNL vor la PSD, Grindeanu spune ca a refuzat deja unele transferuri

Copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu, nu crede că primarii partidului se grăbesc să sară în barca PSD. Motivul? Edilii nu ar avea… atracție către pierzători! Liderul social-democrat Sorin Grindeanu spune, pe de altă parte, că PSD a refuzat deja liberali care nu erau destul de integri.

Oare Teleormanul si Timisul chiar sunt in aceeasi tara?

Chiar dacă nu ați trecut pe acolo, în mod cert ați auzit de județul Teleorman. Populat cu așa-numiții teleolteni, Teleormanul se situează în sudul țării, pe malul Dunării. Celebritatea județului se datorează și faptului că o dată la patru ani, uneori chiar mai frecvent, morții se întorc din gropi pentru a vota.

Jos Guvernul Ciolos! Peste 100 de persoane au protestat in fata Prefecturii Timis / FOTO

O parte dintre pensionarii din Timișoara a ieșit, duminică, în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de actuala guvernare a României. Alături de ei s-au aflat și angajați din învățământ, dar și din sistemul sanitar. Liderii manifestației au declarat că doresc schimbarea Guvernului Cioloș și au redactat o scrisoare pe care prefectul Mircea Băcală o va transmite către guvernanți.

Nici la Popa Sapca licitatia nu merge prea bine! Robu: Ma astept sa fie si aici contestatii

Încă una dintre lucrările pe care șoferii din Timișoara le așteaptă cu mare interes ar putea începe cu întârziere. Este vorba despre lărgirea pasajului Popa Șapcă, unde, deși s-a terminat licitația electronică, dar, susține primarul Nicolae Robu, o firmă a cerut abia acum clarificări. La pasajul Jiul, licitația a fost contestată deja.

Maria Grapini

Grapini vrea cat mai multi consilieri PPU in CJ Timis, ca sa conteze la alegerea presedintelui

PPU Timiș se pregătește intens pentru alegerile locale din vară. Organizația condusă de Maria Grapini a anunțat deja că are un candidat pentru Primăria Timișoara, însă europarlamentarul este cu ochii și pe CJ Timiș, instituție în care speră ca PPU să aibă cât mai mulți consilieri.

Top