Stirile din ziua: 12 martie 2016

Robu acuza boicot PSD la Monitorul PMT, Grindeanu spune ca n-are treaba cu… ziarul Scanteia!

Robu acuza boicot PSD la Monitorul PMT, Grindeanu spune ca n-are treaba cu… ziarul Scanteia!

Apropierea campaniei electorale ascute cuțitele între primarul Nicolae Robu și PSD. Ultimul subiect de dispută: Monitorul Primăriei Timișoara. Edilul spune că social-democrații pun bețe în roate distribuției acestuia, aceștia îi răspund, în doi peri, că n-au treabă cu… ziarul „Scânteia”! Primăria ar trebui să caute în curând o nouă tipografie și un nou distribuitor.

Todasca de la Sacalaz ar putea… confirma din nou! Si nu la PSD

Copreședinții PNL nu cred că le vor pleca primarii spre PSD și nu au nici garanții că vreunul dintre edilii transferați cu „ordonanța traseiștilor” va reveni în partid. Dan Popa pare însă convins că epopeea lui Ilie Todașcă de la Săcălaz nu s-a terminat de tot, fiindcă până în 11 aprilie mai e mult.

Angajații unei multinationale din Timis, deranjati ca… managerul sponsorizeaza UTA, nu Poli!

Tradiționala rivalitate dintre UTA și Poli își găsește loc nu doar în tribune, printre microbiști, ci, mai nou, și într-o cunoscută multinațională cu sediul situat într-o localitate din apropierea Timișoarei. Angajații Fornetti România au altfel de probleme decât salariile, tichetele de masă sau concediile.

Haos prin Timisoara: niciun stalp fara un semn de circulatie! Poate din mai se revine la normal

Stâlpul și indicatorul: la asta s-a ajuns în Timișoara, după cei 15 ani de monopol Rosign, care nu a pus semne de circulație decât acolo unde nu a vrut. Pe străduțele din centrul Timișoarei e o adevărată „explozie”, pentru care primarul Nicolae Robu nu are o explicație, dar vorbește despre o… viitoare optimizare.

Propunere dinspre Societatea Timișoara: pensii taiate pentru Ion Iliescu si vechii comunisti

Societatea Timișoara a marcat, sâmbătă, împlinirea a 26 de ani de la lansarea Proclamației de la Timișoara. Printre invitați s-a aflat și istoricul Marius Oprea, care a declarat că dorește să propună o lege prin care cei care sunt responsabili de victimele comunismului să aibă pensiile reduse cu cel puțin 50%. Printre cei vizați se află și Ion Iliescu.

Vaporasele ar putea veni… la pachet! Trei deodata!

E gata de mai bine de o lună, dar încă nu s-a găsit o modalitate îndeajuns de eficientă de transport de la Galați la Timișoara. Este vorba despre primul din cele șapte vaporașe contractate de primărie. Încă două sunt aproape finalizate și vor fi recepționate la Timișoara. Primarul Nicolae Robu speră că din aprilie vom vedea primul vaporetto pe Bega.

Pe strazi e bezna, Enel spune ca media de intuneric in 2016 a fost de 17 minute

Aproape în fiecare seară, în cel puțin câte o zonă din Timișoara, bezna pune stăpânire ore în șir pe străzi. Cu toate acestea, Enel Distribuție Banat susține că face investiții importante în rețeaua de distribuție, iar durata medie a întreruperilor e în continuă scădere. În primele două luni ale anului, în Timișoara, aceasta a fost de sub 17 minute! Chiar în seara în care Enel ne-a comunicat aceste date, zonele Soarelui, Girocului și Bălcescu erau în… întuneric.

Lada cu zestre: duminici cu mult folclor in Timis

Centrul de Cultură și Artă Timiș anunță că, în 20 martie, începe faza zonală a Festivalului-concurs „Lada cu zestre”, ediţia 2016. Acesta include, an de an, formaţii artistice, ansambluri, solişti şi interpreţi din Timiş, având ca scop valorificarea şi promovarea creaţiei artistice tradiţionale româneşti.

Top