Stirile din ziua: 11 martie 2016

alegeri

Ai viza de flotant si vrei sa votezi primarul la Timisoara? Ce trebuie sa faci

Ai viza de flotant si vrei sa votezi primarul la Timisoara? Ce trebuie sa faci

Dacă locuiți în Timișoara, aveți viză de flotant și vreți să votați la alegerile locale din 5 iunie, trebuie neapărat să vă înscrieți în registrul electoral. Pentru asta, trebuie să completați mai multe acte, pe care să le depuneți la primărie.

A murit Iolanda Balas!

Sportul românesc este, din nou, în doliu. Iolanda Balaş Soter, una dintre cele mai mari campioane din istorie, a murit vineri, în urma unei îndelungate suferințe. Născută la Timișoara, în 1936, Iolanda Balaș și-a dedicat întreaga viață promovării sportului, în general, și atletismului, în special.

MP Timis il arunca oficial pe Dugulescu in cursa pentru Primaria Timisoara

Mișcarea Populară Timiș va intra oficial în lupta pentru scaunul de primar al Timișoarei. „Popularii” lui Traian Băsescu au găsit omul pe care să-l trimită în competiția cu Nicolae Robu, la alegerile de pe 5 iunie. Este vorba despre Marius Dugulescu, care, în mod normal, va fi validat săptămâna viitoare.

PNL Timis a votat cu sufletul Lucian Blaga! Mintea va decide saptamana viitoare

Liberalii au votat joi cu sufletul, dar mintea este cea care va decide ordinea candidaților pentru CJ Timiș. Aceasta este concluzia copreședinților PNL Dan Popa și Nicolae Robu. După votul de joi, cei doi susțin că partidul e fuzionat! Câștigătorul „sufletului” este Lucian Blaga, dar „mintea” va produce, luni, schimbări certe

robu si jichici

Jichici: Robu nu are capacitatea de a fi conducator si nu da doi bani pe colaboratorii lui

Fostul consilier local Ciprian Jichici, plecat din PNL la finele anului trecut, revine cu un text deosebit de dur la adresa primarului Nicolae Robu. Jichici spune despre acesta că nu dă doi bani pe oamenii din jurul lui și e convins că Timișoara are nevoie de un edil care să nu se mai considere miezul Universului.

Unde gresesc candidatii cand aplica la un job? Peste 2.500 de joburi si 60 de companii la Angajatori de Top Timisoara

Cea de-a opta ediţie a celui mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP, revine în luna martie în Banat. Evenimentul de carieră dedicat profesioniştilor şi tinerilor aflaţi în căutarea unui job va avea loc în perioada 18-19 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă vor putea alege din peste 2.500 de joburi deschise în 60 de companii.

pnl timiș

Primarii PNL il vor pe Alin Popoviciu! Vasile, batut si de Bojin si Blaga!

Primarii PNL și Biroul Politic Județean Paritar au votat, joi seară, candidații pentru listele de la CJ Timiș. Surprizele serii au fost Lucian Blaga, trimis în judecată alături de deputatul Cornel Sămărtinean, și Mihăiță Bojin. Alin Popoviciu a câștigat votul primarilor, iar Marian-Constantin Vasile n-a fost în primii zece în niciunul din cele două clasamente.

aquatim

Apa rece oprita la Voiteg

Aquatim anunță că vineri, 11 martie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei în Voiteg, pentru lucrări planificate de întreținere – spălarea rețelei de apă și a hidrofoarelor. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giarmata – str. Nouă, Morii, Săcălaz – str. IV și str. de la curbă spre Beregsău, Dumbrăvița – Ferma 10, Cireșu (p), orele 9 – 18; Chevereșu Mare (p) orele 8 – 18; Jimbolia – str. Cekonics, E. Teodoroiu,

Top