Stirile din ziua: 9 martie 2016

Ostaficiuc a pierdut la Curtea de Apel, incepe procesul pentru conflict de interese

Ostaficiuc a pierdut la Curtea de Apel, incepe procesul pentru conflict de interese

Curtea de Apel Timişoara a respins, miercuri, definitiv, contestaţia depusă de Constantin Ostaficiuc, fostul preşedinte al CJ Timiş, împotriva încheierii Tribunalului Timiş, care a dispus pe 2 februarie începerea judecării acestuia, într-un dosar în care este acuzat de conflict de interese.

Ilie Todasca s-a sucit: Am discutat cu PNL, dar in final am ramas PSD-ist

După ce a negociat cu liberalii și le-a promis că va candida pe listele lor la alegerile locale, primarul comunei Săcălaz, Ilie Todașcă, s-a sucit din nou. Miercuri, el a bătut palma cu președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu. Todașcă admite însă că a discutat anterior cu Dan Popa, căruia i-a transmis, tot miercuri, că totuși nu vrea să fie liberal.

Doua zile de colectare de DEEE! Vedeti unde puteti duce televizoarele vechi

Aveți un televizor antic sau un frigider de pe vremea bunicii și nu știți ce să faceți cu ele? Puteți scăpa de ele în luna martie, când vor avea loc două acțiuni de colectare a deșeurilor din echipamentele electrice şi electronice. Mai mult, puteți câștiga și premii la o tombolă și veți primi și tichete cadou.

Skunk Anansie, cap de afis la Revolution Festival! Vine si John Digweed

Revolution Festival va fi, fără discuție, una dintre atracțiile verii la Timișoara și, de altfel, în tot vestul României. A doua ediție, care va avea loc în același pitoresc decor al Muzeului Satului, își dezvăluie primele surprize. Numele anunțate deja sunt Skunk Anansie și John Digweed. Organizatorii promit că vor mai „rupe” o filă din carnețelul de secrete la fiecare două săptămâni. Biletele la preț redus pot fi cumpărate din 10 martie.

Inca doua tramvaie Armonia vor ajunge la Timisoara in mai! Pana la finele anului ar trebui sa fie 12

Încă două tramvaie reabilitate ar trebui să ajungă la Timișoara, de la Pașcani, în luna mai. Asta, în condițiile în care fabrica de la Arad a anunțat inițial că nu poate livra nicio garnitură înainte de venirea toamnei. În total, conform contractului, în acest an, ar trebui să fie reabilitate 12 tramvaie.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor, Olanda, Carol Davilla, Dr. Koch, I. Roată, Div. 9 Cavalerie, Pomiculturii (p), Piața Athena (p), I. Velceanu, Molidului, orele 9 – 17; Giarmata – str. Principală, Morii, Cimitirului, Viilor, Săcălaz – str. III, IV și str. Gării, Ghiroda – str. Stejarului, Liniștei,

Top