Stirile din ziua: 23 martie 2016

Robu si Bojin s-ar fi inteles verbal cu Dorinel Munteanu

Robu si Bojin s-ar fi inteles verbal cu Dorinel Munteanu

Telenovela numirii noului antrenor la Poli Timişoara este pe cale să se încheie. Primarul Nicolae Robu şi preşedintele CJT Titu Bojin au ajuns, se pare, la un numitor comun în privinţa noului antrenor.

Plangere penala pentru Francisc Boldea, dupa ce si-a cumparat… functia in partid!

Liderul PSD Lugoj, Francisc Boldea, actualul primar al orașului, s-ar putea alege cu plângere penală după ce și-a cumpărat funcția politică. În 2010, printr-o promisiune că primăria va acoperi cheltuielile pe care le avea de făcut firma fostului președinte Dănuț Miloș, pentru niște lucrări, Boldea i-ar fi cerut acestuia să nu mai candideze la încă un mandat.

Grigoras, Munteanu sau Ionut Popa: Poli asteapta un raspuns! Stanciu out!

Ședința AGA de la Poli, convocată miercuri la prânz, s-a încheiat doar cu schimbări de natură administrativă la club. A fost numit un nou consiliu director, iar alb-violeții au și un nou președinte. Daniel Stanciu a plecat și el. În ceea ce privește antrenorul, sursele noastre vorbesc despre trei variante.

Dat afara din PSD, Stoia sta doua luni in concediu si vrea sa faca curat intr-un partid vechi!

E în concediu până după alegerile din iunie și spune că nu poate fi schimbat din funcția de viceprimar, deși a fost dat afară din PSD. Traian Stoia este contrazis de secretarul Ioan Cojocari, care îi transmite că nu mai are nicio funcție în instituția de pe CD Loga 1.

PSD blocheaza TVR!

PSD nu admite să piardă controlul asupra televiziunii publice, astfel că a blocat pentru a doua oară votarea noului președinte al TVR. Miercuri, plenul reunit al parlamentului avea pe ordinea de zi votarea directorului general al TVR, propus de Consiliul de Administrație.

In iunie, la Timisoara vine… unda verde in trafic! Cu zeci de semafoare in sensurile giratorii / FOTO

Semafoare peste semafoare – asta îi așteaptă, în numai trei luni, pe șoferii din Timișoara. În mai multe sensuri giratorii au fost montate deja, spre mirarea participanților la trafic, patru sau cinci semafoare. Nu se știe cum va fi traficul după ce acestea vor intra în funcțiune, dar reprezentanții primăriei spun că unda verde va merge… ceas!

Suicid cu banateni

Când un bolnav cronic se chinuie să moară de hepatită, nici nu mai contează că pe certificatul de deces scrie că omul a răposat din cauza hemoroizilor. Tocmai când toată Timișoara interesată îi cânta prohodul lui ACS Poli, când rezultatele și pauza competițională impuneau o schimbare de antrenor, ce credeți că au făcut patronii acestui club?

Petre Grigoras refuza Timisoara!

Vehiculat drept principalul favorit pentru a prelua banca lui Poli Timișoara, în urma demiterii lui Florin Marin, Petre Grigoraș a declinat oferta bănățenilor. Cel care a antrenat ultima dată la Târgu Mureș a declarat, pentru Radio Timișoara, că nu a reușit să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește partea financiară a contractului.

alegeri

Se asteapta listele de candidati! Din 11 aprilie pot fi depuse oficial

Începe numărătoarea inversă pentru alegerile locale din luna iunie! În mai puțin de trei săptămâni, partidele vor începe să treacă pe la Autoritatea Electorală Permanentă, pentru a depune listele de candidați, atât pentru primari, cât și pentru consiliile locale și județene. În Timiș, niciunul dintre ele nu și-a stabilit exact toți candidații.

Corneliu Vaida nu vrea sa fie primar, dar ar putea incerca sa intre in CL Timisoara

Încă un independent s-ar putea înscrie în lupta pentru un loc de consilier local la Timișoara. După ce a decis că nu este câtuși de puțin interesant de scaunul de primar, Corneliu Vaida, unul dintre criticii cei mai activi ai actualului edil-șef Nicolae Robu, are în vizor o altă funcție administrativă.

Terapie online! Invatati sa va gestionati emotiile, printr-un program gratuit

Dacă vreți să aflați mai multe despre controlarea emoțiilor și despre dezvoltarea emoțională, puteți face acum acest lucru online. Totul, datorită unui program oferit gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara. Șapte psihologi vor încerca să vă ajute să găsiți răspunsuri la întrebările voastre.

Top