Stirile din ziua: 14 martie 2016

La Poli se vede deja falimentul transferurilor de pe Youtube

La Poli se vede deja falimentul transferurilor de pe Youtube

Cu tot gustul amar și nervii întinși de la finalul partidei cu CFR Cluj, trebuie să recunoaștem un lucru. Și anume că Poli a făcut un meci foarte bun cu o echipă valoroasă, poate unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Timișorenii au jucat bine tactic, iar timp de 90 de minute clujenii n-au avut nici măcar o ocazie de gol.

sectii de votare

Stoia mai sta viceprimar, Bacala e in concediu! Si PNL vrea sa schimbe un consilier judetean

Greu cu actele între instituțiile statului! La aproape o lună de când PSD Timiș a trimis actele prin care anunța excluderea din partid a consilierului local și viceprimarului Traian Stoia, prefectura nu și-a terminat analiza și nu a anunțat vacantarea postului. Prefectul Mircea Băcală este în concediu. Între timp, el va avea de studiat o solicitare similară, pentru CJ, și din partea PNL.

Protest anti-emigrare la… ANL! Chiriasii din blocurile cu probleme ies in strada

Blocurile ANL B8-B12 au fost construite fără autorizații, astfel că nu au putut fi intabulate, iar apartamentele nu au putut fi vândute până acum chiriașilor. Oamenii sunt la capătul puterilor și vor protesta în fața blocurilor, pentru că, susțin ei, autoritățile vor neapărat să-i facă să plece din țară!

Concert eveniment la Timisoara! Petre Ionutescu isi lanseaza noul album in Domul Catolic

K-lu, Alexandrina, Petrică Ionuțescu & prietenii. O formulă muzicală inedită, care va putea fi „dezlegată” în Domul Catolic din Timișoara, sâmbătă, 19 martie, de la ora 20. Atunci va fi lansat albumul proiectului Trompetre, inițiat de Petre Ionuțescu. Acesta se intitulează „Maria Radna Live”.

Sute de rable uitate prin Timisoara: greu de ridicat, dar anuntati-le la Politia Locala

Poliția Locală face un nou apel către timișoreni, să anunțe dacă văd mașini abandonate pe străzile orașului. De această dată, în cadrul unei campanii derulate împreună cu SDM, care are ca scop eliberarea locurilor de parcare din oraș. Totuși, procedura de ridicare a rablelor este destul de complicată.

Florin Marin: Scutaru si Ovidiu Popescu au cerut sa fie schimbati

Poli Timişoara a pierdut inexplicabil două puncte mari în jocul de pe teren propriu cu CFR Cluj, când a primit două goluri în minutele de prelungiri. Pe lângă faptul că arbitrul Cristi Balaj nu a validat un gol valabil înscris, la scorul de 2-0 pentru Poli, de Ianis Zicu şi a prelungit jocul cu încă un minut după ce au expirat prelungirile, mai multe voci l-au acuzat pe tehnicianul Florin Marin pentru schimbările neinspirate.

Cum ar trebui sa arate fisa personala a lui Alin Popoviciu sau „decalogul” unui candidat PNL la sefia CJT

După „joia neagră” a PNL Timiș, când doi „no name” au obținut cele mai multe puncte la votul dat de primari, respectiv în Biroul Județean, mai sunt două etape pentru candidații liberali la șefia Cj Timiș. Prima este așa-numita fișă a candidatului” care reprezintă 40% din punctajul final. Nu știu cum va fi elaborată această fișă în cazul deputatului Alin Popoviciu, dar încerc, în rândurile de mai jos, să fac un „decalog” al criteriilor de „performanță” ale acestuia.

Balta Lamaita, inecata la mal de… dirigintele de santier

O lucrare de aproape 500.000 de euro stă pe loc din cauza unui diriginte de șantier care vrea să lucreze după… legea bunului simț!, nu după caietul de sarcini Asta spune primarul Nicolae Robu că se întâmplă la Balta Lămâița, a cărei reconstrucție ar fi trebuit finalizată de mult.

Canalul Bega, amenajat cu milioane de euro si sufocat de gunoaie / FOTO

Cu milioane bune de euro investite în ultimii ani în reabilitarea malurilor Begăi, respectiv reamenajarea acestora, peisajul în zonele în care canalul nu traversează centrul Timișoarei este de… lumea a treia. PET-uri și tot felul de gunoaie plutesc fără grijă pe Bega, în timp ce primăria și cei de la Ape spun că fac curățenie. Pe de altă parte, nici bunul simț al timișorenilor nu prea dă pe dinafară.

Filosoful Mihai Sora, dezamagit de Iohannis: Regret ca am investit in acest om atat de multa incredere

Mihai Şora, una dintre vocile marcante ale culturii româneşti, l-a susţinut, în 2014, pe Klaus Iohannis în lupta cu Victor Ponta pentru președinția României. Doi ani mai târziu, filosoful născut în comuna timişeană Ianova regretă că a investit „atât de multă încredere în Klaus Iohannis”. Totuși, Șora mai spune că nu regretă că l-a votat pe Iohannis în 2014, fiindcă „pericolul Ponta era prea mare”.

Primavara in Viena: invitatie la Targul de Paste din capitala imperiala / FOTO

Probabil că nu există timişorean pasionat de călătorii care să nu fi ajuns măcar o dată în Viena. Iar cei care nu au ajuns probabil că nu o dată au urmărit fascinaţi imagini filmate în maiestuoasa capitală austriacă, admirând aerul imperial şi dorindu-şi să fie parte din povestea vieneză.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – str. Bocșei (p), Margaretelor, Fdt. Bocșei, Rozelor, Oituzului (p), Margarita, Sacoșu Turcesc (p), orele 9 – 15; Lugoj – str.Tapiei, orele 11 – 19; Topolovățu Mic, Cralovăț, orele 8 – 18; Giarmata – str. Romana, Morii, Pobeda,

Top