Stirile din ziua: 7 martie 2016

In noua oameni, Poli face egal pe terenul Concordiei Chiajna

In noua oameni, Poli face egal pe terenul Concordiei Chiajna

Poli Timişoara rămâne fără victorie în deplasare în acest sezon şi după jocul cu numărul 14, dar obţine un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării. Concordia Chiajna şi Poli Timişoara au avut câteva ocazii mari de gol, dar scorul a rămas 0-0. Timişorenii Goga şi Bărbuţ, care ar trebui să aibă preocupări ofensive, s-au evidenţiat prin două intrări imbecile la acelaşi Bucurică, ambele soldate cu cartonaş roşu.

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA

SN AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA “TRAIAN VUIA” SA Cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroportnr. 2, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea unui spatiu destinata ctivitatii de “CAFÉ – BAR ”in incinta AEROGARII  AIT TV (parter) Licitatia va avea loc in data de 18.03.2016, ora 10:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “TraianVuia” SA. Contravaloarea garantiei

Ioan Iovescu vrea in locul lui Gabriel Oprea! Senatorul de Timis a pus ochii pe presedintia UNPR

Senatorul Ioan Iovescu visează să fie președintele UNPR! Lugojeanul a luat decizia să candideze pentru funcția lăsată liberă săptămâna trecută de Gabriel Oprea. Deocamdată mai există un singur candidat, însă doritorii mai au timp să se înscrie în competiția internă.

Poli Timisoara are conturile goale! Salvarea poate veni de la investitorul american

Poli Timişoara a primit toţi banii din drepturile TV, dar are încă datorii semnificative și, din păcate, posibilele surse de finanțare sunt aproape inexistente. Americanul de orgine ghaneză Kenneth Andam este însă aşteptat săptămâna viitoare la Timișoara, pentru a găsi o soluţie în vederea finanţării încă din acest sezon.

UDMR vrea sa revina in CJ Timis! Are si candidat la Primaria Timisoara

Chiar dacă alte partide și-au anunțat planurile pentru alegerile locale cu luni în urmă, UDMR Timiș a păstrat, până acum, tăcerea. Partidul a anunțat însă că are planuri mari pentru 5 iunie. UDMR și-a stabilit candidat pentru scaunul de primar și are liste complete pentru CJ Timiș și CL Timișoara.

ruga

50.000 lei pentru o seara folclorica: cadou de 8 martie de la primarie la Casa Studentilor

11.000 de euro pentru un spectacol, într-o singură seară! Nu vă imaginați că este vorba despre ceva ieșit din comun sau despre un artist pe care îl vedeți foarte rar pe scenele din Timișoara. Atât va plăti Primăria Timișoara pentru reprezentația de 8 martie oferită timișorencelor la Casa de Cultură a Studenților!

Plasmuirile lui Simonis si nervii lui Robu

Băiat inteligent, unii spun că ar fi chiar sclipitor la minte, PSD-istul Freddy Simonis s-a prins de ce primarul Nicolae Robu ar fi cam nervos în ultima perioadă. Și nefiind egoist, el a împărtășit la toată lumea – sau cel puțin la „prietenii” de pe Facebook – motivele așa-zisei nervozități a primarului.

Traian Basescu vine la Timisoara sa anunte candidatul MP! Inca nu se stie cine e acesta

Liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu, se va afla la Timișoara în luna aprilie pentru a anunța candidatul „popularilor” la primărie. Deocamdată, încă nu este stabilit cine este candidatul, existând cel puțin două variante. Marius Dugulescu, proaspăt intrat în MP, admite că ar putea intra în cursa pentru PMT.

Viceprimar PSD si candidat ALDE la Primăria Buziaș, acuzat de incompatibilitate si conflict de interese

Florin Aldan, viceprimarul PSD al orașului Buziaș, este acuzat de conflict de interese și incompatibilitate, după ce o asociație pe care o conduce a închiriat 700 de hectare de pășune de la primărie. Deși PSD-ist, Aldan va candida pe lista ALDE pentru scaunul de primar al Buziașului.

Societatea Timisoara, in sprijinul lui Tokes: Dreptul la libera exprimare nu este contrar Constitutiei

Preşedintele Klaus Iohannis i-a retras lui László Tőkés decorația Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, după ce acesta i-a cerut premierului ungar Viktor Orban să ofere protectorat Transilvaniei. Societatea Timişoara sare în sprijinul lui Tőkés.

Timpark a scos 1,7 milioane de euro de la soferi si a cheltuit… 38.500 euro pentru locuri de parcare!

Timpark funcționează ceas și a adus în conturile SDM, anul trecut, peste 1,7 milioane de euro. Șoferii nu trebuie însă să-și facă iluzii că din acești bani s-au construit locuri de parcare! Doar 38.500 de euro au fost alocați în acest scop, adică doar 2% din întreaga sumă. E vorba de fix… 66 locuri de parcare!

Din groapa in groapa, pe Intrarea Plantelor! Primaria asteapta soarele / FOTO

Au săpat, au lucrat, au astupat în doi peri și… au plecat. În urma muncitorilor a rămas o stradă pe care, dacă plouă, două zile mai târziu, apa băltește încă în gropile uriașe. Se întâmplă pe Intrarea Plantelor, pe un drum pe care părinții își duc și copiii la grădiniță. Reprezentanții primăriei anunță că se va interveni de îndată ce vine vremea bună.

Garana Jazz Festival isi dezvaluie artistii: nordicii invadeaza din nou Poiana Lupului

Yuri Honing Acoustic Quartet, Enrico Rava, Kari Ikonen Trio și Magnus Öström Band. Încă o parte din „magicienii” care vor da viață scenei din Poiana Lupului, la ediția cu numărul 20 a Festivalului de Jazz de la Gărâna. În total, vor fi 80 de artiști, iar surprizele se dezvăluie una câte una.

Croatia, destinatia verii 2016: plaje nesfarsite si ape azurii / FOTO

Undeva în Croația există un orășel medieval situat la granița dintre munte și mare, cu case din piatră ce urcă și coboară ca niște trepte, cu peșteri și catacacombe, cu locașuri încărcate de istorie și spiritualitate. Tot aici sunt însă și plaje ireal de frumoase, cu o mare limpede și azurie, pe care plutesc bărcuțe de pe care poți admira florile imense de cactus ce cresc pe mal, la umbra pinilor

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bradul nr. 6, sc. A, orele 9 – 16; Giarmata – str. Bătrână, Morii, Izvorului, Giarmata (p), Lugoj – str. Dragalina, Păun Pincio, Astalaș (p), Cloșca (p), orele 9 – 16; Silagiu (p), orele 8 – 18; Coștei – SC Gorunelu Alex SRL,

Top