Stirile din ziua: 10 martie 2016

PSD Timisoara duce dorul… sedintelor CL difuzate live! TV Primaria TM e doar un circ ieftin

PSD Timisoara duce dorul… sedintelor CL difuzate live! TV Primaria TM e doar un circ ieftin

Social-democrații din Timișoara sunt nemulțumiți de modul în care actuala administrație transmite informații locuitorii orașului de pe Bega. Deputatul Florică Bîrsășteanu, candidatul PSD la primărie, susține că edilul încearcă să-i reducă la tăcere pe consilierii locali, motiv pentru care nu se mai transmit live ședințele de CL.

Grindeanu respinge ALDE: In Timis, PSD ar trebui sa mearga singur in alegeri

Deși în teorie nu s-a luat încă o decizie oficială, nici PSD, nici ALDE nu par prea încântați de ideea unei alianțe electorale la nivel local. Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a declarat, joi, că negocierile nu s-au încheiat, dar, din punctul său de vedere, social-democrații din județ ar trebui să candideze cu propriile liste.

Din nou, despre libertatea presei si derbedeii din parlament

Vă amintiți cu siguranță, fiindcă n-a trecut mult de atunci, imensul circ făcut de parlamentari în momentul în care ANAF a vrut să pună în practică o sentință definitivă în cazul imobilelor trustului Intact. Și ce s-au mai dat ei, parlamentarii, cu curu’ de pământ de dragul libertății presei.

Aveti talent? Vocea Romaniei va asteapta

Preselecțiile Vocea României Junior și Vocea României continuă la Timișoara! Toți bănățenii care vor să demonstreze cât sunt de talentați și sunt pregătiți să urce pe scenă sunt așteptați să surprindă juriul cu prestațiile lor. Sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 9, copiii între 7 și 14 ani sunt invitați la preselecțiile Vocea României Junior.

Sorin Udrea a primit sentinta definitiva

Curtea de Apel Timișoara a dat, joi, sentința finală în dosarul de crimă organizată al grupării conduse de Sorin Udrea. Sentința inițială dată de Tribunalul Timiș a fost contestată atât de DIICOT, cât și de acuzați. Magistrații Curții de Apel au decis menținerea pedepselor.

Societatea Timisoara ii cere presedintelui Iohannis sa-i retraga decoratia fostului puscarias Adrian Nastase

Potrivit legii, pușcăriașii sau foștii turnători la Securitate nu au dreptul să primească decorații ale statului român. Or, dacă le-au primit, ar trebui să le fie retrase. Societatea Timișoara a decoperit șase astfel de cazuri, printre care și Adrain Năstase, cerându-i președintelui să le retragă ordinele.

Ziua Z la PNL Timis: cine va fi candidatul la presedintia CJ

Liberalii timișeni își aleg joi seară candidatul la președinția CJ. Votul ar trebui să pună capăt, teoretic, luptelor interne, însă practic s-ar putea produce exact contrariul. El se anunță însă tensionat, în condițiile în care, în ultimele zile, au început să circule tot felul de zvonuri, alimentate și de faptul că liberalii au renunțat să mai anunțe oficial pretendenții.

Dezbatere post-factum: de ce avem statui ciudate in Cetate, despre rafinament si… rugina care nu e rugina

Statuile amplasate în centrul istoric, la finalul lucrărilor de reabilitare a zonei Cetate, au stârnit discuții furtunoase și multe ironii pe rețelele de socializare. Deși faptul e consumat, la Muzeul de Artă a fost organizată, miercuri seară, o dezbatere pe această temă, din care n-am putut afla, de exemplu, când va fi gata „Totemul” din fața Palatului Baroc.

uszoda

Ruina Uszoda este, in sfarsit, a primariei! Amenajarea nu va insa fi gata in acest an / FOTO

Fosta bază sportivă Uszoda din Parcul Central, transformată de multă vreme în „casă” pentru aurolaci, a intrat, în sfârșit, în proprietatea primăriei. Va urma un proiect pentru transformarea ei și, apoi, municipalitatea va decide dacă o păstrează sau o concesionează.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giarmata – str. Gării), Săcălaz – str. VI, VII și VIII, Dumbrăvița (p), Ghiroda – str. Gh. Țițeica nr. 54), Deta – str. Parcului, V. Babeș, Kogălniceanu, M. Viteazu (p), Peco Lukoil, Sere Deta, Dudeștii Vechi, orele 9 –

Top