Stirile din ziua: 26 martie 2016

Timisoara Music Day: cantece, veselie si instrumente alese in Piata Unirii / FOTO+VIDEO

Locuitorii orașului de pe Bega au fost invitați, sâmbătă, la un eveniment altfel. Timișoara Music Day și-a propus să reunească iubitorii de muzică, fie că au talent sau nu. Timișorenii au primit inițiativa cu brațele deschise, iar mulți dintre participanți s-au prezentat la eveniment cu instrumente dintre cele mai năstrușnice.

Dumitru Prunariu, cetatean de onoare al Timisului: Am ajuns in cosmos, dar ma reintorc mereu unde am copilarit

Primul cosmonaut român, Dumitru Prunariu, a devenit, sâmbătă, oficial, cetățean de onoare al județului Timiș, la Muzeul „Traian Vuia”. Titlul i-a fost decernat anul trecut, dar a fost ridicat abia acum. Prunariu este al treilea cetăţean de onoare, după Patriarhul Daniel și Ștefan Popa Popa’s.

Primaria face inventarul la cabluri! Din septembrie trece la taieri de fire

Din luna iunie ar trebui să înceapă să dispară mare parte din cablurile care atârnă pe stâlpii din oraș. Primăria cere furnizorilor de servicii să vină să-și declare rețelele supraterane. Cei care nu se conformează vor fi amendați, iar din septembrie, teoretic, vor rămâne și fără fire. Cablurile ar trebuit îngropate încă din 2012…

PNL Timis da candidati la toata lumea! Popa: Ne asteptam sa mai fie plecari

Nemulțumiți au fost, sunt și vor fi. Șefii PNL Timiș spun, senini, că așteaptă și alte plecări în perioada următoare! În ultima săptămână, liberalii au pierdut un viceprimar și o bucată din organizația locală din Jimbolia. Există și o explicație: cei care pleacă vor neapărat să arate că pot fi primii, chiar dacă în alt partid!

Vom merge la spa tot in Ungaria! Nu se va face aquapark in Timisoara

Amatorii de distracții acvatice vor trebui să se îndrepte tot spre Ungaria. Primăria Timișoara nu va construi un aquapark, pentru că un astfel de proiect nu poate primi bani de la UE, așa că singura speranță rămâne un investitor privat. Când și dacă va apărea acesta nu se știe.

Top