Stirile din ziua: 24 martie 2016

Titu Bojin are verde de la Bucuresti pentru un nou mandat la CJ! PSD s-a reorientat

Titu Bojin are verde de la Bucuresti pentru un nou mandat la CJ! PSD s-a reorientat

La șase luni de când Liviu Dragnea l-a anunțat că ar fi cazul să lase locul altor candidați mai tineri, Titu Bojin revine pe cai mari. Marian Neacșu, secretarul general al partidului, și vicepreședintele național Mihai Tudose au anunțat, joi, la Timișoara, că Bojin este prima opțiune a PSD la șefia CJ Timiș.

Incredibil: Traian Stoia, pus pe liber de la primarie prin… SMS!

Traian Stoia și-a pierdut definitiv funcțiile în administrația locală joi dimineață! Un angajat al Secretariatului General al PMT i-a trimis de-acum fostului viceprimar un SMS prin care îl înștiința că a fost emis ordin de prefect în ceea ce-l privește. Asta, după ce lui Stoia i-a fost trimisă și o recomandată prin poștă.

Dupa 16 ani, Birsasteanu a descoperit Pactul pentru Timisoara! Candidatul PSD evita biroul de presa al partidului?

Inițiativă în reluare! Candidatul PSD la primărie, deputatul Florică Bîrsășteanu, le propune alegătorilor un „Pact pentru Timișoara”, la care îi invită să adere pe toți cei care vor să se implice în viața orașului. Inițiativa, transmisă prin intermediul unei agenții de publicitate, e lăudabilă, dar… nu e deloc originală!

Timisoara se dezvolta… teoretic! Avem 360 de proiecte si-o strategie, ce facem cu ea?

Proiecte avem cu sutele, nu știm exact ce facem cu ele! Dezbaterea publică pe tema Strategiei integrate de dezvoltare urbană a Polului de Creștere Timișoara, organizată joi, a strâns un public neașteptat de numeros. Strategia care va trebui să treacă de votul consilierilor locali cuprinde nu mai puțin de 360 de proiecte, cele mai multe dintre ele în stadiul de… idee!

Pavel Teodor, primarul din Recas, nu stie daca mai vrea in PSD

Mișcările de trupe din politica timișeană se întețesc pe măsură ce se apropie alegerile. PSD Timiș a reușit să racoleze mai mulți politicieni cu funcții din alte partide, dar are unele probleme în propria tabără. Pavel Teodor, primarul PSD din Recaș, este nehotărât în ceea ce privește un nou mandat. Totuși, PSD-iștii de la nivel județean îl dau în continuare drept viitor candidat.

Surse: Nici un antrenor care se respecta nu va semna cu Poli Timisoara!

Cosmin Contra, Ioan Andone, Petre Grigoraş şi Dorinel Munteanu au refuzat oferta de a antrena Poli Timişoara, după ce Florin Marin a fost demis. Problemele financiare, vestiarul plin de jucători nemulţumiţi şi criza de la nivelul conducerii au fost principalele motive invocate de cei patru antrenori când au spus „pas” ofertei.

Nicolae Robu

A doua audienta online cu Robu: joi seara, de la ora 20

La aproape două luni de la prima audiență live pe Facebook, primarul Nicolae Robu „recidivează”. Cea de-a doua va avea loc joi, 24 martie, de la ora 20. Audiența din ianuarie a durat mai mult decât fusese prevăzut și s-a terminat odată cu… bateria telefonului edilului. Au fost atunci aproape 180 de întrebări.

Fostul secretar al MP Timiș s-a lepadat de Basescu! A trecut la PNTCD

După o perioadă lungă de inactivitate, PNȚCD Timiș încearcă să iasă din hibernare. Caița Panici, fostul secretar general de la Mișcarea Populară Timiș, înlăturat pentru a-i face loc lui Dorin Cândea, a intrat în PNȚCD. El spune că are planuri mari și crede că jumătate din membrii MP Timiș i se vor alătura.

A venit Burebista! Sau Decebal! Primul vaporas a ajuns in depoul RATT / FOTO

Primul din cele șapte vaporașe ale Primăriei Timișoara a ajuns! El se află într-unul dintre depourile RATT, unde va sta până când va face prima probă pe apă, la o dată care nu a fost încă anunțată. Până în luna iunie, trebuie să vină toate cele șapte ambarcațiuni construite la Galați.

Ciprian Jichici face sondaj: Sa candideze sau nu ca independent?

Plecat în urmă cu aproape cinci luni din PNL și din Consiliul Local Timișoara, spunând că s-a săturat de „meritocrația” liberală, Ciprian Jichici e pe cale să facă un pas pe care multă lume l-a anticipat deja. Este vorba despre o candidatură independentă, asupra căreia fostul liberal cere opinia alegătorilor

Deliciu Fresh pentru zilele de post: humus cu lipie

Timișorenii sunt activi, sănătoși și le place să fie mereu fresh! Așa a apărut un concept unic, Fresh Kebab, destinat tuturor celor cu poftă de viață. Chiar dacă țineți post, aici puteți găsi un deliciu culinar care să vă facă să vreți să reveniți. Încercați humus cu lipie și nu veți regreta, iar data viitoare veți aduce cu voi și un prieten care vrea să fie Fresh.

aquatim

Program redus la doua casierii Aquatim

Atenție dacă vreți să vă plătiți facturile la apă! Două dintre casieriile Aquatim se vor închide mai repede, din cauza unor acțiuni de dezinsecție. Casieria de pe str. Oituz nr. 1 va fi deschisă joi, 24 martie, doar între orele 7,30 și 14,30. Vineri, 25 martie, casieria de la sediul societății, de pe strada Gheorghe

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Amurgului (p), Piața Unirii (p), V. Alecsandri (p), E. de Savoya (p) Palanca, Eminescu (p), F. Mercy, A. Pacha (p), Țarcului (p), orele 9 – 17; Săcălaz – Zona str. IV,V,VI, Giroc – Zona str. Visului și Calea Timișoarei bl. 68, Săcălaz nr.

Top