Stirile din ziua: 16 martie 2016

Alin Popoviciu si-a mintit colegii din PNL si este cap de lista pentru CJ Timis / LISTA SI PUNCTAJE

Alin Popoviciu si-a mintit colegii din PNL si este cap de lista pentru CJ Timis / LISTA SI PUNCTAJE

Alin Popoviciu este primul în topul PNL Timiș pentru președinția CJ. După parcurgerea întregii proceduri interne, deputatul a obținut cel mai mare punctaj, urmat de Alin Nica, Marian-Constantin Vasile, Sorin Supuran și Nicolae Bitea. Ședința de miercuri seară a fost agitată, Popoviciu susținând că nu are niciun fel de probleme penale.

Se cauta voluntari pentru o noua plantare: 10.000 de puieti, pe 2 hectare

Voluntarii din Timiș și Arad sunt așteptați, sâmbătă, la o nouă acțiune! Nu mai puțin de 10.000 de puieți își propun să planteze, în timpul acesteia, cei de la Eco Club Timișoara. Se va întâmpla la Sânmihaiu Român și Sânmihaiu German, pe o suprafață de două hectare.

Proces pentru ANL: chiriasii vor sa dea in judecata Primaria Timisoara

Chiriașii din blocurile ANL care nu și-au putut cumpăra locuințele se pregătesc să dea în judecată Primăria Timișoara. Una dintre ei a și făcut-o deja, iar peste două zile are primul termen la tribunal. Între timp, primarul Nicolae Robu spune că în două luni sigur va putea începe procedura de vânzare.

Independentul Orza e dispus sa colaboreze cu toate partidele! Strange semnaturi ca sa candideze la PMT

Consilierul local Adrian Orza a decis să candideze la scaunul de primar al Timișoarei din postura de independent. Deși era în tratative cu ALDE și a fost curtat și de alte partide, Orza e convins că se va descurca pe cont propriu, chiar dacă știe că șansele sale de a câștiga sunt minime.

continental

Oficial, Continental polueaza cu 80% mai putin! Timisorenii se plang in continuare de miros

Compania Continental a investit peste 10 milioane de euro în tehnologii care să reducă mirosul insuportabil care teroriza peste mai multe cartiere din Timișoara, însă nu poate garanta că acestea fac față în condiții meterologice grele! Oficial, disconfortul olfactiv a fost redus cu 80%, dar timișorenii se plâng în continuare.

PNL Timis cauta un presedinte pentru CJ: miercuri are loc votul cu… mintea

PNL Timiș va răspunde, teoretic, miercuri după-amiază, la cea mai des rostită întrebare: este sau nu Alin Popoviciu susținut pentru președinția CJ? După ședința Biroului Permanent Județean, programată să înceapă la ora 17, liberalii ar trebui să anunțe numele candidatului pentru funcția care a născut adevărate războaie în filială. Votul de săptămâna trecută a scos în față nume surpriză, care însă au căzut mult în top după parcurgerea întregii proceduri.

Tupeu de PSD-isti. Nu suporta ziarul Scanteia decat daca e patronat de ei

Cred că niște sondaje de opinie din precampania alegerilor la Primăria Timișoara m-ar lămuri într-o chestiune. Este Nicolae Robu disperat de vreun scor strâns în lupta cu Florică Bârsășteanu (PSD), Marius Dugulescu (MP) și Adi Orza (freelancer), cum spun pesediștii, ori liberalul este doar disperat din cu totul alte motive?

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Miloia (p), Mareșal C-tin Prezan (p), Panselelor (p), Progresul (p), Mureș (p), Perlei nr. 107, orele 9 – 12; Giarmata – str. Bătrână, Câmpului, Săcălaz – str. I, II, Gării, Ghiroda – Aleea Ghirodei, Spartacus, Caprei, Lemnari, Scărișoara, Cocostârcului, Fuiorului Cărăbușului, Moșnița

Top