Stirile din ziua: 27 martie 2016

Azi aleg albastru! Surprize si jocuri pentru copii, de Ziua Constientizarii Autismului

Azi aleg albastru! Surprize si jocuri pentru copii, de Ziua Constientizarii Autismului

Timișorenii sunt invitați să participe la un eveniment special, la începutul lunii aprilie. Este vorba despre „Azi Aleg Albastru”, acțiune dedicată marcării Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului. În cadrul manifestării s-au pregătit o mulțime de jocuri și surprize pentru copii.

Popoviciu afla marti daca e bun de CJ Timis! Popa merge la BPN, Robu inca nu stie

Biroul Permanent Național al PNL se întrunește, din nou, marți, iar pe ordinea de zi ar trebui să se afle și validarea candidaturii lui Alin Popoviciu la președinția CJ Timiș. Subiectul a fost lăsat deoparte la ședința de lunea trecută, de la care au lipsit ambii șefi ai PNL Timiș. Nici marți nu e sigură decât prezența unuia dintre ei.

Salvati strazile cu piatra cubica! Bombardati primaria cu scrisori!

Primăria Timișoara vrea să asfalteze 14 străzi pavate în prezent cu piatră cubică și caută firmă care să scoată dalele. Lucrarea va costa peste 14 milioane de lei, bani de la bugetul local. Unii timișoreni s-au mobilizat acum pe Facebook și vor să oprească acest demers, la șase luni de când consilierii locali au votat în favoarea lui. O inițiativă similară a fost respinsă însă în CL în decembrie 2015.

Semafoarele din giratorii scot de la bugetul Timisoarei 2,3 milioane de euro!

E gata și… nu prea! Primăria Timișoara va plăti de la bugetul local mai mult decât estima pentru finalizarea proiectului de trafic management. Consilierii locali au aprobat, în decembrie 2015, o sumă de 3,9 milioane de lei, dar în realitate e nevoie de alte 6 milioane!

Adio, Fasia Gaza de pe strada Marasesti! Robu: Se impune solutia radicala!

Magazine de lux, ca-n orice mare oraș al Europei, n-avem. Avem în schimb din nou, odată cu sosirea primăverii, haine purtate la 50 lei, bijuterii ieftine și tincturi, vândute din corturi. Totul, în centrul Timișoarei. Primarul Nicolae Robu promite că târgurile de vechituri de pe strada Mărășești nu vor mai primi autorizație în acest an.

Top