Stirile din ziua: 2 mai 2017

sosea centura

Timisoara va avea centura cu o singura banda pe sens. De vina e Guvernul Grindeanu

Teoretic, până la finele anului ar trebui să avem un constructor pentru Centura de Sud a Timișoarei, licitația pentru proiectare și execuție fiind în desfășurare. Oricât de bine ar suna, primarul Nicolae Robu se declară nemulțumit de graba guvernului, care preferă să facă o centură cu doar o bandă pe sens.

Retim a impartit gratuit peste 1.300 de pubele galbene si continua actiunea

Retim continuă împărțirea gratuită aproximativ 7.000 de pubele galbene noi, destinate exclusiv deșeurilor reciclabile. Toate acestea vor ajunge, în lunile următoare, la blocurile din Timișoara, pentru ca locatarii să nu mai încurce containerele. Până acum au fost distribuite peste 1.300. Acțiunea va continua pe alte străzi.

Sebastian Raducanu candideaza la o funcție de conducere in Federatia Romana de Baschet: Avem nevoie de o lege a sportului clara

Sebastian Răducanu, președintele BC Timba Timișoara, candidează pentru funcție de membru în biroul Federației Române de Baschet, alegerile urmând să aibă loc vineri, 5 mai. Președintele „Urșilor” vorbește deschis despre proiectele sale și despre cum vede viitorul baschetului românesc.

La Pasajul Jiul se muta… muntii! A inceput cea mai grea operatiune / FOTO

Lucrările la Pasajul Jiul au ajuns în punctul cel mai important, astfel că marți a început cea mai dificilă operațiune. Este vorba de o platformă de beton împinsă pe sub calea ferată, prin dislocarea pământului. Traficul nu va fi oprit. Lucrările ar putea fi încheiate în toamna acestui an.

ANUNT DE PARTICIPARE

Relansarea licitaţiei de proiecte culturale şi sportive în vederea acordării finanţării nerambursabile din fonduri alocate de Comuna Ghiroda pentru activtăţi nonprofit de interes general, conform Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005, cu modificările şi completările ulterioare. 1. Autoritatea contractantă: Comuna Ghiroda, strada Victoria, nr. 46, Ghiroda, judeţul Timiş, cod fiscal 5517220, tel. 0256205201, fax

A doua oara ar putea fi cu noroc! Comisarul sef Domasneanu, singur la concursul de la Politia Locala

Patru candidați s-au înscris la concursul pentru funcția de director adjunct al Poliției Locale. Printre ei, un fost candidat la primărie, dar și comisarul șef de poliție Dumitru Urecheatu Domășneanu, fost șef al Poliției Rutiere. Acesta din urmă este singurul care va ajunge să dea și proba scrisă.

Parcarea de pe strada Oituz sta la Ministerul Educatiei. Robu: Nu s-a mai facut asa ceva

Mult promisa parcare supraterană pe care primăria ar vrea s-o facă locul fostei popote de pe strada Oituz este la mâna Ministerului Educației. Cu un secretar de stat din Timișoara, instituția ar trebui să promoveze o hotărâre de guvern care să dea undă verde transferului de proprietăți între PMT și Universitatea de Vest.

Sport si socializare, la prima editie a Cupei interuniversitare de padel

Se practică doar în Timişoara şi Bucureşti, fiind un sport care i-a „prins” şi pe Messi, Ronaldo, Nadal sau Totti. Este vorba despre padel, pentru care n-ai nevoie decât de o rachetă. În rest, socializezi în timp ce faci mişcare. Studenţii din Timişoara sunt aşteptaţi la un eveniment în premieră.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel SA, va întrerupe marți, 2 mai, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde la PT 15 și PT 81. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Cuvin, Darwin (parțial), Fagului, Mehadia (parțial), Ofcea, Pestalozzi, Șagului (parțial), Luceafărului (parțial), Mătăsii, Munților, Mureș (parțial) și Ranetti.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 2 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Spl. Nistrului nr. 1, Polonă nr. 2, str. J. H. Pestalozzi (p), Fagului, Mehadia, Arcașilor Bl. 315, orele 9 – 17, Intrarea Săgeții nr. 3, orele 10 – 12; Parța, Darova – Parc Fotovoltaic Bissi Solar, Fârdea Baraj (p), orele 9

Top