Stirile din ziua: 1 mai 2017

Punct obtinut pentru Poli! Se putea mai mult, se putea si mai putin

Punct obtinut pentru Poli! Se putea mai mult, se putea si mai putin

Poli Timişoara a remizat cu FC Botoşani, scor 1-1, şi bifează al cincilea meci la rând fără înfrângere în campionat. De cealaltă parte, moldovenii lui Leo Grozavu sunt la al treilea egal consecutiv cu acelaşi scor şi rămân fără victorie în ultimele patru runde.

Ce mai fac alesii PSD in timp ce Robu canta, rade si… se enerveaza

Indiscutabil, Nicolae Robu a ocupat în ultima perioadă aproape întreaga agendă publică la nivel local, și mă refer aici la la zona politică și administrație. Ca un veritabil one-man show, Robu a fost o adevărată vedetă mediatică, cu bune și rele, trecând prin diverse stări.

Timisoara mai sta dupa PUG! Se lucreaza de sapte ani, iar acum Robu cere… versatilitate

Timișoara nu va avea încă un nou Plan Urbanistic General. Cel vechi a fost prelungit din nou, în ultimul plen al CL, până cel târziu la 30 decembrie 2018. La noul PUG se lucrează, teoretic, de șapte ani! Primarul Nicolae Robu le cere acum proiectanților mai multă… versatilitate.

Ediția a V-a a Festivalului Veverițelor, la Buziaș

Buziasul, inainte de Vatra Dornei sau Praid in topul statiunilor balneare din Romania

Techirghiol este cea mai bună stațiune balneară din România, Top 3 fiind completat de Băile Tușnad și Băile Govora. Asta susține Asociația Română de Balneologie, care a evaluat toate stațiunile, urmând să prezinte acest clasament la Congresul Național de Balneologie. Buziașul este pe locul 16, chiar înaintea Băilor Herculane.

Top