Stirile din ziua: 11 mai 2017

Valeriu Stoica e Doctor Honoris Causa al UVT

Valeriu Stoica e Doctor Honoris Causa al UVT

Fost ministru al Justiţiei, fost preşedinte al Partidului Naţional Liberal, profesor universitar şi unul dintre cel mai apreciaţi specialişti în drept civil, Valeriu Stoica, a primit, joi, din partea Universităţii de Vest din Timişoara cea mai mare distincţie academică.

O firma cu cantec dintr-un sat din Gorj face o lucrare de aproape 100.000 de euro pentru Primaria Timisoara

O firmă dintr-un sat din județul Gorj, deținută în trecut de un viceprimar ALDE și la care a lucrat un deputat PSD, fost prefect, va reabilita clădirea atelierului de la Colegiul Ferdinand. Aceasta este câștigătoarea licitației organizate de Primăria Timișoara, oferind un preț cu peste 20.000 de euro mai mic decât cel estimat.

Miting aerian de seara: Timisoara Air Show, premiera la editia a patra

Timișoara Air Show, ajuns la ediția a patra, pregătește o mare surpriză. Pentru prima dată, timișorenii vor putea admira acrobațiile aeriene la ceas de seară, pentru că mitingul va începe la ora 19! Va fi și un concert rock, dar și efecte pirotehnice spectaculoase. Invitat special este un as al aerului venit din Lituania.

Robu explica de ce a ajuns la cutit si n-a putut vedea culeea la locul ei: din prea multa zburdalnicie!

Ar fi vrut să stea în culee, cu pantalonii suflecați, dar, în schimb, postează pe Facebook. Primarul Nicolae Robu e în convalescență, dar a salutat, joi dimineață, finalizarea importantei operațiuni de la Pasajul Jiul.

Mars antidrog, la care poti testa ochelarii care te fac sa te simti… drogat!

Vrei să vezi cât de periculos este să circuli sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise? Vino duminică, 14 mai, la marșul antidrog pe role și biciclete și poți testa ochelarii care își arată la ce pericole te expui dacă alegi să consumi așa ceva.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 11 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Holdelor Bl. B91 Sc. A, Constantin Nottara, I. Slavici (p), Bagdasar, Romaniței, Contemporanul, Răscoala din 1907, Bd. Gh. Lazăr (p), orele 9 – 17; Sânmihaiu German nr. 190, Hisiaș, Crivobara, Ghizela, Nițchidorf (p), Blajova, Vucova, orele 9 – 17.

Top