Stirile din ziua: 10 mai 2017

Plantatie de portocali adusi din Italia, la mall / FOTO

Plantatie de portocali adusi din Italia, la mall / FOTO

E ca la grădina botanică, cu arbori exotici și mirosuri care răsfață trecătorii. E doar o idee despre ceea ce va fi, într-un viitor nu foarte îndepărtat, parcul suspendat de la Openville. Peste 20 de ghivece cu portocali parfumați au fost aduși deja din Italia.

Ludovic Orban si Ben Oni Ardelean

Deputatul Ben-Oni Ardelean, in echipa lui Ludovic Orban

Alegerile pentru președinția PNL au intrat pe linie dreaptă. În cursă au mai rămas doar Cristian Bușoi și Ludovic Orban, fiecare încercând acum să-și adune cât mai mulți adepți. Din filiala PNL Timiș primul care și-a anunțat public opțiunea este deputatul Ben-Oni Ardelean, cooptat în echipa lui Ludovic Orban.

A stat cu burta pe carte si a reusit! Dumitru Domasneanu a devenit subalternul lui Dorel Cojan

A învățat pe rupte, așa că, din a doua încercare, a reușit să ia examenul! Este vorba despre comisarul șef de poliție Dumitru Urecheatu Domășneanu, care este, cu acte în regulă, noul director adjunct al Poliției Locale Timișoara, din postura de unic candidat.

Matematicienii-liceeni premiati la un concurs al UVT primesc din oficiu nota 10 la admitere

Sunt deştepţi şi ştiu matematică, iar dacă sunt premianţi nici nu mai trebuie să dea examen de admitere, pentru că primesc deja nota 10! Este vorba despre tinerii elevi matematicieni din clasele a XI-a şi a XII-a care participă la concursul Facultății de Matematică și Informatică a Universităţii de Vest Timişoara.

timorgelfest

5 milioane de euro pentru Domul Romano-Catolic, la prima restaurare integrala din 1772 incoace

Domul Romano-Catolic din Piața Unirii va intra nu peste multă vreme în șantier. Va fi prima reabilitare integrală a lăcașului de cult, de la inaugurarea acestuia, în 1772, Contractul de finanțare a fost semnat miercuri, la Timișoara, fiind vorba de aproape 5 milioane de euro, bani europeni.

trafic in Timisoara

Cu jumatate de oras blocat in trafic, Robu cere rabdare: De la toamna va fi mult mai bine, muncim serios

Închiderea străzii Popa Șapcă a blocat, practic, traficul pe traseul nord-sud al Timișoarei. PMT a decis să pună pe intermitent semafoarele de la Punctele Cardinale, pentru a le mai da șoferilor un respiro, dar atât. Primarul Nicolae Robu le cere timișorenilor răbdare.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 10 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Lipovei Bl. B58, Podgoriei (p), A. Bacalbașa (p), N. Paganini, V. Georgevici, A. Demetriade nr. 15, orele 9 – 17; Charlottenburg, Buzad, Altringen, Bogda, Sintar, Comeat, Lugoj – str. Comuna din Paris, Oltului, Banatului, Plevnei, Chizătău, Belinț, Chevereș – fost

Top