Stirile din ziua: 19 mai 2017

Vestigiile inchid santierul pe o portiune din Popa Sapca. Robu vorbeste despre un boicot

Vestigiile inchid santierul pe o portiune din Popa Sapca. Robu vorbeste despre un boicot

Lucrările de pe strada Popa Șapcă sunt oprite din nou, de această dată din cauza unei sesizări făcute la poliție, legate de vestigiile descoperite aici. Primarul Nicolae Robu vorbește de boicot și de plângeri penale. Între timp, firma care lucrează acolo a fost amendată cu 10.000 lei.

Alianta Tradecomia Robu – Busoi, aceasta tragicomedie a PNL

Dacă într-un timp negocierile de proastă factură din interiorul unor partide se făceau pe ocolite, departe de ochii presei, mai nou ele se fac pe față. Ca să nu existe dubii. Ca, de exemplu, Nicolae Robu a anunțat public că-l va susține pe Cristian Bușoi la președinția PNL.

jimbolia

De ce nu va avea Timisoara centura pe patru benzi: valorile de trafic arata ca se poate si pe doua

Centura Sud a Timișoarei va avea câte o bandă pe sens, pentru că nu s-a pus niciodată problema de mai mult. La fel este și Centura Nord, pentru că, din punct de vedere al traficului existent, nu se justifică o șosea mai lată. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, îl invită pe primarul Nicolae Robu la discuții depre problemele județului.

Dupa Robu, potopul! Liderul PNL Timis i-a demis din functii pe primarii performanti din judet

Președintele ales al PNL, Nicolae Robu, s-a apucat să facă ordine în filială și a început cu… adversarii! El a demis din funcții mai mulți președinți de organizații, dar a „uitat” să-i și anunțe. Printre ei, Alin Nica, fostul contracandidat al lui Robu la președinție, Petru Roman și Dănuț Groza. Alin Popoviciu este acum șef de organizație!

Poti sa-ti dai casa spre adoptie! Cum intri in programul prin care un finantator privat repara cladirea in care locuiesti

Vreți ca imobilul istoric în care locuiți să-și recapete gloria de odinioară? Vă puteți înscrie în programul Timișoara Premium Exposed City și, dacă va fi selectată, clădirea va fi restaurată pe banii unui investitor care vrea să se implice în viața comunității din care face parte.

Nu vreti fantana in Parcul Botanic? Robu anunta de cate zeci de mii de semnaturi e nevoie ca sa nu se mai faca

Cu o semnătură mai mult pe petiție decât numărul celor care l-au votat pe Nicolae Robu și fântâna muzicală din Parcul Botanic nu se mai face! Asta susține, mai în glumă, mai în serios, primarul Timișoarei, care spune totuși că a fost ales și pentru că a promis o astfel de investiție.

Ministerul Sanatatii va construi noul sediu UPU la Spitalul Judetean. A cerut oficial terenul

Ministerul Sănătății își asumă oficial construcția unui nou corp de clădire pentru Spitalul Județean Timișoara și cere oficial teren de la CJ Timiș. Când va porni investiția nu se știe, dar e primul pas concret pentru ridicarea unui sediu pentru Urgențe.

Din cauza epidemiei de rujeola, deputatul PNL Pavel Popescu cere demisia ministrul Sanatatii.

Deputatul PNL Pavel Popescu cere demisia ministrul Sănătăţii, Florian Bodog. Asta, din cauza promisiunilor neonorate legate de vaccinurile antirujeolice, în condițiile în care în România este declarată epidemie, iar numărul deceselor a ajuns la 26.

Apa rece oprita in Iosefin

Aquatim anunță că vineri, 19 mai, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Timișoara, pe străzile Splaiul Nicolae Titulescu (între Gheorghe Barițiu și Nufăr), Gelu, Constantin Olănescu, Gheorghe Barițiu, Nufăr și Gării. Se va lucra la intersecția străzilor Spl. Nicolae Titulescu cu Nufăr pentru conectarea unor conducte noi de apă la

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 19 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ardealul (p), Răchitei (p), Musicescu nr. 7 Sc. A, Perlei bl. 109, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Blaise Pascal (p), Bărăteaz (p), Bazoș – casnici, SP IV Bazoș, Bacova – doar Zona Moară, orele 9 – 17; Dumbrăvița

Top