Stirile din ziua: 4 mai 2017

Cinci povesti, pentru un spectacol pe scena Teatrului National Timisoara

Cinci povesti, pentru un spectacol pe scena Teatrului National Timisoara

Etapa de selecție a Concursului Național de Dramaturgie s-a încheiat. Au fost aproape 40 de texte înscrise în concurs, iar cinci au trecut în faza următoare. Până în toamnă, ele trebuie finalizate, iar unul va ajunge să fie jucat, chiar în acest an, pe scena Teatrului Național Timișoara.

Aproape 5 milioane de euro, bani de la UE, pentru Domul Romano-Catolic din Timisoara

Unul dintre simbolurile Timișoarei, Domul Romano-Catolic din Piața Unirii, va fi restaurat cu fonduri europene. Contractul de finanțare a fost semnat joi, la Ministerul Dezvoltării. Șantierul va dura peste patru ani, iar finanțarea nerambursabilă este de aproape 5 milioane de euro.

Gorghiu, despre absenta din Comisia juridica: A fost o strategie!

Senatorul PNL Alina Gorghiu susține că nu este relevant că a lipsit miercuri de la votul din Comisia juridică și vorbește despre o strategie a partidului în acest caz. Interesant este că liderul PNL de la Senat spune că absența a doi liberali nu a fost un „gest premeditat”.

Galerie de arta la Judetean: dr. Horia Vermesan si-a donat o parte din colectie / FOTO

A lucrat timp de 40 de ani la Spitalul Județean Timișoara, unde și-a lăsat o parte din suflet, iar acum a făcut o donație de… suflet. Medicul Horia Vermeșan a lăsat Clinicii 1 Ortopedie, pe care a și condus-o timp de mai multă vreme, o adevărată colecție de artă.

SOLICITARE DE OFERTE Proiect extindere depozit conform deseuri nepericuloase Ghizela, jud. Timiș

RETIM Ecologic Service SA solicită oferte pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a extinderii depozitului de deșeuri nepericuloase din localitatea Ghizela prin execuția unei celule în suprafață de 7,64 ha. Informații proiect: Valoare estimativă: 21 milioane lei, fără TVA Durata de proiectare și execuție: 8 luni Termen limită de depunere ofertă: 16 iunie 2017

mihaela mircea

Primaria Timisoara, mutata in Calea Buziasului? Imobilul de pe CD Loga 1 e frumos, dar nefunctional

Cum ar fi să se mute primăria din centru în… Calea Buziașului? Foarte bine, susțin reprezentanții PSD Timiș. Aceștia vor propune un studiu de oportunitate privind construirea unei clădiri multifuncționale pentru administrația locală. Locul? Pe același teren pentru cartierul rezidențial al RATT!

PSD Timis: Giratoriul suspendat din zona Baader nu exista decat in mintea lui Robu! Edilul ar fi prezentat un proiect din… China

Primarul Nicolae Robu pune carul înaintea boilor și vorbește despre un sens giratoriu care nu există decât în mintea lui! Asta susțin social-democrații, conform cărora girația suspendată din zona Baader nu are niciun suport în realitate. UPDATE: Primarul Nicolae Robu susține că giratoriul se face.

Gratierea coruptilor, adoptata si cu sprijinul senatorului PNL Alinei Gorghiu

A fost 5-3 în favoarea grațierii corupților la votul de miercuri din Comisia juridică a Senatului. Au lipsit însă doi senator liberali, a căror prezență ar fi putut duce la egalitate. Printre cei doi absenți, senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu, care ar fi părăsit ședința chiar înainte de vot.

adrian diaconu

Dupa ce a vrut o strada in Timisoara cu numele premierului, senatorul Adrian Diaconu ii da cu flit lui Grindeanu

Liber la grațierea corupților! N-a mai fost „noaptea ca hoții”, ci ziua-n amiaza mare, tâlhărește, pe față. Astfel au votat senatorii din Comisia juridică, alături de care a apărut și inegalabilul Traian Băsescu, marele luptător anticorupție cu gura.

Top