Stirile din ziua: 9 mai 2017

Orban si Busoi au ramas singuri: Predoiu s-a retras din cursa pentru sefia PNL

Orban si Busoi au ramas singuri: Predoiu s-a retras din cursa pentru sefia PNL

Deputatul Cătălin Predoiu se retrage din cursa pentru președinția PNL. El și-a motivat decizia prin aceea că luptele interne din partid au mers mult prea departe și spune că nu a reușit să convingă liderii de organizații. Lupta se va da între Ludovic Orban și Cristian Bușoi, asta dacă între timp nu mai apare vreun candidat.

rovinieta

Atentie! S-ar putea sa nu puteti plati pe loc rovinieta

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că miercuri, 10 mai, între orele 8,30 și 11,30, e posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată sau chiar întreruptă din cauza unor lucrări de întreținere la sistemul informatic. Utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care circulă în 10 mai pe șosele pentru care se

50.000 de soferi au trecut pe rosu in 2 saptamani la Timisoara. Robu cere ajutor de la Ministerul de Interne

Mulți dintre șoferii care circulă prin Timișoara sunt total inconștienți și pun în pericol nu doar viețile lor, ci și ale unor nevinovați. Primarul Nicolae Robu susține că are și dovada: în doar două săptămâni, sistemul de management al traficului a înregistrat peste 50.000 de treceri pe roșu! El cere ajutorul ministrului de Interne.

Disputa pe Liceul CFR continua. Danielescu vrea ca UVT sa doneze popota, Robu spune ca nu se poate

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş crede că UVT ar trebui să cedeze gratuit spaţiul de pe strada Oituz, pentru ridicarea unei parcări în zona centrală a oraşului, fără să ceară la schimb Liceul CFR. Asta, pentru că e criză de spații în învățământul preuniversitar. Primarul Nicolae Robu spune că nu poate cere așa ceva de la UVT.

Vaporetto

Vaporasele inca stau, Robu vrea sa faca plangere penala cuiva. Pentru boicot

Cele șapte vaporașe cumpărate de primărie nu fac decât curse ocazionale și, în acest moment, sunt șanse 0 ca ele să poată fi integrate în sistemul de transport în comun. Primarul Nicolae Robu susține că în câteva săptămâni face plângere penală contra celor care nu vor să rezolve problema.

Gala UNITER: stralucire si emotie pe scena Teatrului National Timisoara. Lista castigatorilor + FOTO

Timișoara s-a achitat cu brio, luni seară, de dificila sarcină de a fi gazda ediției cu numărul 25 a Galei UNITER. A fost un adevărat maraton, care a adunat în sala Teatrului Național tot ce are mai bun teatrul românesc la ora actuală. S-a încheiat cu șampanie și cu o promisiune: Gala revine peste patru ani!

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 9 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Bogdăneștilor nr. 18, str. Steaua (p), Izlaz (p), Ceferiștilor, Florilor, Calea Șagului (p), Bârsei, Ciocanului, Secerii, E. Zolla (p), Calea Lipovei (p), orele 9 – 17, str. Bujorilor, orele 9 – 11; Sânmihaiu Român nr. 8, Lugoj – str. Comuna

Top