Stirile din ziua: 18 mai 2017

Victor Dumitrascu revine in fruntea CJAS Timis

Victor Dumitrascu revine in fruntea CJAS Timis

Interimatul de la conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiș a luat sfârșit odată cu concursul organizat pentru ocuparea funcției de președinte-director general. Noul și totodată vechiul președinte al instituției este Victor Dumitrașcu.

acs poli

Primaria Timisoara si CJ Timis pot da bani la ACS Poli. A fost adoptata OUG care permite autoritatilor locale sa investeasca in sport

Guvernul a adoptat joi ordonanța de urgență care le permite autorităților locale să investească în cluburi sportive, inclusiv private, și în fotbal. Actul normativ poate veni și în sprijinul ACS Poli, club lăsat de izbelișțte de doi ani de către Primăria Timișoara și CJ Timiș.

Efectul migrantilor: Sectia periodice a Bibliotecii Judetene ramane fara sediu

Unde muți zeci de mii de cărți, ziare și periodice, unele dintre ele cu extraordinară valoare? E întrebarea la care încă nu are răspuns conducerea CJ Timiș, care trebuie să ofere rapid un spațiu pentru Secția Documentar-periodice a Bibliotecii Județene. Ministerul de Interne își vrea înapoi spațiul, așa aceasta trebuie să părăsească imobilul în care funcționează acum.

colegiul național bănățean

Elevii de la Colegiul National Banatean, printre castigatorii concursului Timisoara Creativa

Şapte proiecte ale unor licee timişorene au fost premiate de Universitatea de Vest la concursul „Timişoara creativă”. Acesta a fost organizat de Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor. Elevii de la Colegiul Naţional Bănăţean a ocupat locul al doilea.

Pentru un prim-vicepresedinte puternic ca Robu la PNL, Busoi schimba si statutul partidului

Nicolae Robu vrea să fie unul dintre cei patru prim-vicepreședinți naționali ai PNL, după congresul din 17 iunie. Momentan, statutul partidului nu-i permite să dețină și această funcție, pe lângă cea de șef de filială. Cristian Bușoi spune însă că regulile interne vor fi schimbate.

Nervi mari in PNL Timis. Robu sare la Ben-Oni Ardelean, pe motiv de Busoi

Nicolae Robu îl atacă pe deputatul Ben-Oni Ardelean, care și-a anunțat susținerea pentru Ludovic Orban la președinția PNL. Filiala Timiș va stabili joi după-amiază cu cine va vota la alegerile din 17 iunie, dar, spune Robu, împotriva delegaților de drept care vor decide să aleagă altă linie nu vor fi luate totuși măsuri.

aquatim

Apa rece oprita la Giarmata

Aquatim anunță că joi, 18 mai, între orele 9 şi 12, va întrerupe furnizarea apei reci în Giarmata, pe străzile: Principală, Izvor, Bencecului, Caprei pentru executarea unor lucrări la reparații pe rețeaua de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 18 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Târgu Mureș 1B, Calea Șagului (p), Calea Chișodei (p), Retim Ecologic Service, Total Recover, Power Oil, Energovest, str. Podgoriei (p), I. Slavici (p), Piața Eliberării (p), Perlei bl. 109M orele 9 – 17; Chișoda, Dumbrăvița – str. Arinului (p), Albedra

Top