Stirile din ziua: 28 mai 2017

Santierul de la noua UPU de la Judetean ar putea incepe in acest an

În acest an ar putea începe lucrările la noua unitate de primire urgențe a Spitalului Județean. E prima asumare concretă a acestei investiții, făcută duminică, la Timișoara, de ministrul Sănătății, Florian Bodog. Acesta va fi ridicată în zona fostului heliport din fața Casei Austria.

Pregateste-te de Revolution Festival. Ce poti sa faci la Muzeul Satului, ca sa fie bine

Mai sunt câteva zile și se începe revoluția! Cea muzicală, ajunsă la a treia ediție, care va transforma total Muzeul Satului. Vor fi concerte, petreceri de tot felul, atelier, utopii și camping. Dacă nu vrei să fie cu supărare, va trebui să fii doar un pic atent, iar organizatorii îți spun cum să faci asta.

Primaria vrea sa cumpere fostul liceu al Postei. Dorel Borza trebuie sa afle daca se poate si cat costa

Încă nu s-a înțeles cu Inspectoratul Școlar Timiș asupra campusului Liceului CFR, dar primăria anunță că vrea să cumpere o altă clădire pe care s-o dea școlilor. Este vorba despre fostul liceu al Poștei, din care elevii s-au mutat acum câțiva ani. Robu ar mai vrea pentru școli și… fosta vilă a lui Ceaușescu.

Centru pietonal, de la Piata 700 in Bastion. Dar numai dupa ce se face parcarea de 1.000 de locuri

Parcare supraterană de 1.000 de locuri și apoi o zonă pietonală care să se întindă de la Piața 700 până în Bastion. Nu se va întâmpla mai devreme de 2018, dar acestea sunt planurile primarului Nicolae Robu pentru zona centrală a Timișoarei. Străzile viitoare pietonale vor fi întâi cu asfalt.

Top