Stirile din ziua: 16 mai 2017

teatrul german

10.000 de lei din timbrul teatral, de la UNITER pentru Teatrul German din Timișoara

10.000 de lei din timbrul teatral, de la UNITER pentru Teatrul German din Timișoara

UNITER a anunţat lista proiectelor care vor fi finanţate în 2017 din timbrul teatral. Senatul UNITER va aloca 300.000 de lei pentru mai multe festivaluri, proiecte teatrale şi publicaţii. Unul dintre ele este la Timișoara.

Razboiul pe spitalul de copii promis pentru 2014 continua. Robu: De la guvern n-a venit niciun ban

Primarul Nicolae Robu continuă războiul cu PSD. Social-democrații au anunțat că guvernul va vira 7 milioane de lei pentru spitalul de copii, dar edilul spune că, până acum, la Timișoara nu a ajuns niciun ban. Robu susține că banii, fie și la nivel de promisiune, au venit după dezvăluirile făcute de el. Pe promisiuni, spitalul ar fi trebuit să fie gata în 2014.

inițiere

Absolventii UVT termina facultatea in parc, cu Maestros del Ritmo, Florin Calinescu si artificii

Ceremonia de absolvire a studenților Universității de Vest din Timișoara se mută, în acest an, din aule în… parc! Vor o petrecere în toată regula, desfășurată sub numele de „UVT Blue Sensation”, dar și un discurs motivațional oferit absolvenților de actorul Florin Călinescu, totul într-o atmosferă creată de Maestros del Ritmo.

Finantistii continua greva spontana

Demarat luni, protestul spontan a 20.000 de angajaţi din Finanţe, ANAF şi Vămi, inclusiv la Timişoara, a continuat şi marţi. Angajaţii Direcţiei de Finanţe de la Timişoara au ieşit din nou în holul instituţiei şi protestează cu fluiere, cerând modificarea legii salarizării unice.

Rondul de Noapte in Bastionul Theresia: Hai sa vizitezi gratuit Muzeul Banatului si sa asculti Peregrinii

Muzeul Național al Banatului vă face program sâmbătă seara. E Noaptea Muzeelor, așa că sunteți așteptați la un eveniment colorat și interactiv în curtea Bastionului Theresia. Vor fi și muzică, și dueluri, dar veți putea vizita gratuit și expozițiile MNaB.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 16 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – intersecția str. M.Kogălniceanu cu Bd. Take Ionescu, Eternității (p), Emile Zola (p), J. P. Marat (p), Steaua (p), Ciocanului (p), Secerii (p), Bârsei (p), Perlei Bl. 108, orele 9 – 17, str. Telegrafului (p), Lorena (p), orele 9 – 14; Șag

Top