Stirile din ziua: 20 mai 2017

poli

Doar Dinamo. Poli Timisoara, doar sparring partner in finala Cupei Ligii

Doar Dinamo. Poli Timisoara, doar sparring partner in finala Cupei Ligii

Finală fără istoric. Dinamo a învins Poli după un meci dominat în totalitate în ultimul act al Cupei Ligii ce s-a disputat în această seară pe National Arena, 2-0 (2-0). Poliștii, care au ajuns pe merit în finală, după victorii cu Viitorul, Chiajna și ASA, nu au mai avut vreo șansă în meciul cu trofeul

Grindeanu: N-o sa-i raspund lui Robu, dar ar trebui s-o lasam mai usor cu campania pe care unii o fac non-stop

Vizita premierului Sorin Grindeanu la Timișoara s-a lăsat cu un perdaf de toată frumusețea pentru directorii din CJ Timiș și numai. Premierul a avut și o discuție între patru ochi cu primarul Nicolae Robu, dar nu a vrut să spună ce subiecte au fost atinse. Totuși, el afirmă că „unii” sunt în campanie non-stop.

curtea de conturi

Chiar si cu noua lege, Robu nu e sigur ca ar sustine financiar ACS Poli in liga secunda

Primarul Nicolae Robu nu se grăbește să dea bani la Poli, pentru că încă nu s-a lămurit asupra modificărilor pe care le aduce la Legea sportului ordonanța de urgență promovată de guvern. Edilul spune totuși că ar fi preferat o lege nouă, nu amendarea celei existente.

Grindeanu: Guvernul a dat 23 de milioane de lei pentru spitalul de copii, s-a cheltuit mai putin de jumatate

Premierul Sorin Grindeanu a decis să monitorizeze îndeaproape stadiul lucrărilor de construcție de la spitalul de copii. Acesta ar fi trebuit să fie gata încă de anul trecut. Conform lui Grindeanu, executivul a alocat, de-a lungul anilor, 23 de milioane de lei pentru noul corp de clădire, dar s-a cheltuit mai puțin jumătate.

Lui Robu ii creste salariul, dar tot nu ajunge la 5.000 de euro: E aberant cum sunt randuite lucrurile

E bine că-i crește salariul, nu e bine că nu-i crește mai mult. Nicolae Robu crede că un primar ar trebui să primească, pe lângă un salariu fix, și diverse bonusuri. Veniturile unui primar precum cel al Timișoarei ar trebui să ajungă totuși la 5.000 de euro, susține liberalul.

Ursii au fost doar un pretext, s-a incercat blocarea autostrazii Lugoj – Deva. Asta crede seful CJ Timis, Calin Dobra

Pe autostrada Lugoj – Deva se lucrează în ritmuri diferite, în funcție de tronson, dar marea problemă rămâne, în continuare, ecoductul pentru urși. Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, crede că acolo s-a încercat blocarea investiției, mai ales că, din datele adunate de oficiali, în zona respectivă nu prea sunt urși.

Top