Stirile din ziua: 22 mai 2017

Esecul care nu a mai contat. Informatica obtine bronzul national

Esecul care nu a mai contat. Informatica obtine bronzul national

Un sezon intens cu multe bucurii, dar şi cu mici dezamăgiri. La doar doi ani de la (re)înfiinţare, Informatica urcă din nou pe podium. Dacă anul trecut băieţii lui Robert Lupu câştigat argintul naţional, asta după ce au dominat sezonul regulat, acum violeţii au obţinut bronzul.

Robu poate ajunge prim-vicepresedinte PNL. Daca Busoi castiga sefia partidului

Statul PNL va fi modificat, astfel încât baronii locali ai partidului să poată cumula funcțiile de președinte județean cu cele din conducerea centrală. Printre cei care pot profita de schimbarea statutului se numără și Nicolae Robu, căruia Cristian Bușoi i-a promis un fotoliu de prim-vicepreședinte.

vaporașe

Stavilarul de la Sanmihaiu Roman n-are treaba cu vaporasele. Robu: E comanda politica sa ne blocheze

Primarul Nicolae Robu crede că vaporașele au strict piedici politice. Edilul spune că este vorba efectiv doar despre oameni care vor să fie Gică Contra. Premierul Sorin Grindeanu afirmă însă că Robu ar fi trebuit să nu pună caii înainte căruței.

Muzeul National al Banatului: Daca primaria ar fi facut ce trebuie, nu s-ar fi blocat lucrarile pe Popa Sapca

Muzeul Național al Banatului respinge categoric acuzațiile de sabotaj și boicot aduse de primarul Nicolae Robu în cazul șantierului de pe strada Popa Șapcă. Arheologii sunt cât se poate de clari: nu au făcut decât să respecte legea, ceea nu se poate spune despre municipalitate.

Catalin Drula

Drula ii explica lui Dobra cum e cu A1: Autostrada intra in tunel, iese si, miracol, muntele ramane intact!

Deputatul USR Cătălin Drulă îi dă o replică dură și, în același timp, ironică lui Călin Dobra, șeful CJ Timiș, pe tema tunelurilor care trebuie construite pe Autostrada A1, Lugoj – Deva. Social-democratul declarase că s-a încercat blocarea proiectului

Legendele nationalei Romaniei vor juca la Ghiroda! Meci-eveniment vineri seara

Timişul, din nou fruncea, chiar dacă la fotbal rezultatele mai şi dezamăgesc! Edilii investesc în infrastructura sportivă, lucru important pentru viitor. Aşa se întâmplă şi la Ghiroda, unde va fi inaugurată o bază demnă de ligi superioare. Se va întâmpla într-un supermeci cu fostele glorii ale naţionalei României.

Salvati USZODA! Inca o petitie contra unei idei a primarului Robu

Parcul Central va intra în reabilitare în acest an și, cu această ocazie, vechea bază sportivă Uszoda ar putea fi făcută una cu pământul. E doar o ideea a primarului Nicolae Robu, care a stârnit deja o mulțime de reacții negative. A apărut deja o petiție on-line.

Top