Stirile din ziua: 12 mai 2017

CCIA Timis organizeaza cursuri pentru entitatile publice

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează în cursul lunii mai 2017, la Centul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, o nouă serie a cursului dedicat personalului din instituțiile și organizațiile publice cu responsabilități în implementarea Sistemului de Control Intern Managerial (SCIM).

Colterm

Colterm primeste 20 de milioane de euro de la primarie. Repara scolile in urmatorii patru ani

Colterm repară școlile din Timișoara în viitorii patru ani. Consilierii locali au votat, în plenul de vineri, atribuirea către societatea de termoficare a reparațiilor și întreținerii imobilelor deținute de Primăria Timișoara și a altor activități conexe. Suma plătită de la bugetul local: peste 20 de milioane de euro.

Sondaj. Romanii au mai mare incredere in Grindeanu decat in Dragnea

Politicianul român care se bucură de cea mai mare încredere în acest oeste președintele Klaus Iohannis. Asta, potrivit unui sondaj realizat de IMAS pentru Realitatea TV. Șeful statului este urmat de premierul Sorin Grindeanu, în timp ce liderul PSD, Liviu Dragnea, este într-o continuă scădere la capitolul încredere.

aquatim

Apa rece oprita in Ciacova

Aquatim anunță că vineri, 12 mai, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Ciacova, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 12 mai, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Holdelor Bl. B91 Sc. B, Săgeții nr. 5, Bd. Gh. Lazăr nr. 2, Bujorilor (p), Izlaz (p), Verde (p), Băncii (p), orele 9 – 17; Ghiroda – str. Cerbului nr. 2, Lugoj – str. 1 Decembrie 1918 Bl. 39, Coștei,

Top