Stirile din ziua: 7 mai 2017

Rugbistii banateni inchid sezonul regulat cu o victorie la scor

Rugbistii banateni inchid sezonul regulat cu o victorie la scor

Timişoara Saracens a învins duminică, într-un meci ce contează mai mult la palmares şi statistică, Poli Iaşi cu 46-13. Bănăţenii au închis sezonul regulat cu 9 victorii, dar şi cu 3 înfrângeri, care i-au făcut să ocupe doar locul 3, ceea ce înseamnă un meci în plus în play-off, dar şi un meci greu în semifinale.

Incepe calvarul la Popa Sapca. Robu: Nu avem unde sa cream rute alternative

Strada Popa Șapcă, dar și o parte din Bd. Antenei se închid de luni, 8 mai, și vor fi redeschise abia în luna septembrie. Restricțiile sunt cauzate de șantierul de lărgire a pasajului, iar vestea și mai proastă este că sunt șanse aproape nule pentru crearea unei rute ocolitoare.

Seara magica pentru romani la Noaptea Spartanilor. Flavius Biea, inca un pas spre o centura mondiala

Victorii pe linie pentru români! Timişoreanul Flavius Biea a câștigat centura WBA Continental la categoria welter (semimijlocie), sâmbătă, după ce l-a învins la puncte pe ungurul Laszlo Toth, după 12 reprize, în gala profesionistă Noaptea Spartanilor, găzduită de Sala „Constantin Jude” din Timișoara.

Dispar cablurile care brazdeaza Cetatea! Exista in sfarsit un termen pentru ingroparea lor

În Timișoara va apărea, în curând, prima… zonă liberă de cabluri! Este vorba de Cetate, unde operatorii vor duce în subteran toate „firele”, sub supravegherea atentă a primăriei. Dacă totul merge bine, în câteva săptămâni operațiunea ar trebui să fie gata.

Top