Stirile din ziua: 26 mai 2017

turism

Un avion Tarom cu 82 de pasageri a aterizat la Timisoara din cauza unei probleme tehnice

Un avion Tarom cu 82 de pasageri a aterizat la Timisoara din cauza unei probleme tehnice

O aeronavă Tarom care zbura de la Frankfurt la Bucureşti a aterizat la Timişoara, după aprinderea unui senzor de la bord. Piloţii Boeingului 737 în care erau 82 de pasageri au solicitat, vineri seară, să aterizeze pe pista AIT.

cioca

Pista de la Cioca va fi autorizata. CJ Timis da 15.000 de euro

Întâi autorizăm pista prin iarbă, apoi construim hangare. Sunt planurile pe care le anunță, pentru Aerodromul Cioca, vicepreședintele CJ Timiș, Traian Stancu. Aviația Utilitară este, de mai multi ani, o piatră de moară atârnată de „gâtul” administrației județene și a fost la un pas de desființare. Încă se caută soluții pentru readucerea pe linia de plutire.

nicolae robu

Primarii rebeli au lovit in PNL mai tare ca PSD. Robu: Au afectat negativ rezultatele obtinute in alegerile din 2016

Nu numai că nu a propus excluderea lui Alin Nica, Petru Roman și Dănuț Groza din PNL, dar s-a opus oricărei sancționări a acestora. Nicolae Robu susține că vrea să discute cu primarii supărați, deși aceștia ar fi dus cea mai dură campanie de calomnii la adresa „principalului vector de imagine al partidului”.

Robu anunta un nou pasaj subteran, in zona Piata Consiliul Europei. Il va face un investitor privat

Încă un șantier ar putea apărea, într-un viitor nu foarte clar, în zona de nord a Timișoarei. Este vorba despre un pasaj subteran care ar trebui să lege Calea Aradului – Calea Lipovei de strada Circumvalațiunii. Acesta nu va fi realizat însă pe bani publici, ci va fi o investiție privată.

Nica, Roman si Groza, propusi pentru excludere din PNL. Primarii vor ca parlamentarii sa intervina in conflictul cu Robu

Cei 22 de primari rebeli din PNL Timiș vor ca parlamentarii să se implice în medierea conflictului deschis pe care îl au cu președintele Nicolae Robu. Între timp, acesta ar fi cerut excluderea din partid a lui Alin Nica, Petru Roman și Dănuț Groza.

Launmomentdat e mai bine in Parcul Poporului

Rămâne la fel de atractiv, dar își schimbă locul de desfășurare. Festivalul „launmomentdat în parc”, anunțat inițial pentru Parcul Botanic, se va muta în Parcul Poporului. Evenimentul își păstrează datele, între 9 și 11 iunie, așa că veți putea avea parte în continuare de muzică, veselie și multe activități.

orarul

Aeroportul Internaţional Timisoara, cu 70% mai multi pasageri decat anul trecut, in patru luni

Aeroportul Internaţional Timişoara a avut cea mai mare creştere din România în ceea ce privește numărul de pasageri din primele patru luni ale anului. Dacă la nivel naţional creşterea a fost de 30% faţă de perioada similară a anului trecut, la Timişoara a fost de peste 70 de procente.

Top