Stirile din ziua: 17 mai 2017

Conform asteptarilor! Astra a batut si in retur pe Poli

Conform asteptarilor! Astra a batut si in retur pe Poli

Dacă în meciul tur, campioana de atunci Astra a învins şi cu ajutorul arbitrilor Poli Timişoara cu 4-1, era clar că returul era doar un meci la secţiunea „bifat”, cu atât mai mult cu cât trupa bănăţeană are în continuare un program infernal, în încercarea sa de a se salva de la retrogradare. Ionuţ Popa

Au dat aula pe Parcul Rozelor! UVT si-a scos absolventii la party

Studenţii Universităţii de Vest Timişoara care au obţinut în această sesiune diplomele de absolvire vor ţine minte ceremonia de final toată viaţa. Pentru prima dată evenimentul nu a mai avut loc la Aula Magna, ci în Parcul Rozelor. Ceremonia de absolvire a fost gândită sub forma unui spectacol deosebit, în care şefii de promoţie au

Parcul Central devine gradina vieneza. Dureaza un an si costa 1,7 milioane de euro

Parcul Central va intra în șantier. Contractul pentru reabilitarea acestuia a fost semnat la un an de la lansarea licitației, la un preț la jumătate față de cel estimat. Va dura 12 luni și, foarte important, nu va fi tăiat niciun arbore. Nu se știe totuși când vor începe lucrările care vor aduce Viena mai aproape de Timișoara.

Pompierii vor putea interveni mai repede pe A1. Au primit cele mai moderne ambulante din tara

Pompierii de la ISU vor putea ajunge mai repede la intervențiile de pe A1 și, în plus, au în dotare și un utilaj unic în țară. CJ Timiș a făcut cumpărături de 11 milioane de lei pentru ISU și Serviciul de Ambulanță: șase autospeciale și utilaje, dar și o scară de intervenții la mare înălțime.

Cu incredere la Bucuresti! Rugbistii banateni tintesc doar victoria in semifinala cu Steaua

Doar locul 1 se premiază… este un motto pe care rugbiştii de la Timişoara Saracens şi l-au însușit bine în ultimii ani, când au câştigat trofee pe bandă rulantă. Pentru a trece din nou în top bănăţenii au nevoie de o victorie în semifinala Superligii de sâmbătă, de pe terenul Stelei.

Autocarele cu turisti pot stationa legal in centrul Timisoarei! Primaria a gasit trei locuri

Autocarele cu turiști care ajung la Timișoara vor putea staționa legal în zona centrală a orașului, atât cât să coboare oamenii. Primăria a decis, în sfârșit, să facă ceva concret în această direcție și a stabilit unde vor putea coborî vizitatorii.

Dupa doi ani, Primaria Timisoara ar putea da, din nou, bani la Poli

Guvernul dă liber la sponsorizări pentru sport din partea administrațiilor locale. În ședința de joi ar putea fi adoptată promisa ordonanță de urgență care va permite acestora să aloce bani către sport. Primarul Nicolae Robu spune că, de îndată ce va exista acest act normativ, va face rectificare de buget pentru Poli.

Scoala ca-n Germania la Timisoara: cu burse lunare si loc de munca la finalul cursurilor

Vor merge la școală trei ani, vor primi burse lunare de 400 de lei și o masă caldă pe zi, iar la final se vor putea angaja în meseria pentru care s-au pregătit. Un colegiu tehnic din Timișoara este una dintre cele cinci unități de învățământ din România în care va funcționa un program educațional pe model german.

Universul Casei Tale si Salonul Industriei Usoare stau sa inceapa. Cu preturi pentru toate buzunarele

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara face în aceste zile ultimele pregătiri pentru deschiderea unei noi ediţii a Universul Casei Tale & Expo Mobila. Evenimentul îşi aşteaptă vizitatorii începând de joi, pentru ca săptămâna viitoare să aibă loc Salonul Industriei Uşoare.

Top