Stirile din ziua: 14 mai 2017

Doar un punct cu liderul din play-out! Poli sufera

Doar un punct cu liderul din play-out! Poli sufera

Dacă în campionat Poli a „subordonat” Iaşiul, cu o victorie în deplasare şi una pe teren propriu, în play-out lucrurile nu au mai stat aşa. Iaşiul a administrat Timişoarei primul eşec din această fază a competiţiei, iar în Banat, meciul s-a terminat nedecis.

Robu: Sa-ti fie rusine, Guvern Grindeanu! Cum a aruncat Ministerul Sanatatii la gunoi o promisiune a PSD

Primarul Nicolae Robu continuă, de pe patul de spital, războiul cu PSD. Edilul îi bate obrazul premierului Sorin Grindeanu și le cere timișorenilor să… mai voteze PSD, dacă vor ca orașul lor să fie neluat în seamă în continuare. Interesant este că unele obiective ignorate acum de guvern erau, până nu demult, priorități pentru PSD!

Manelistul din Bruxelles

Nu știu de ce a venit șeful Comisiei Europene la București, dar cu siguranță oficialul de la Bruxelles a bifat un inedit record. Categoric, cadrul luat de televiziuni cu Jean-Claude Juncker lângă Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea, Traian Băsescu, la care s-a adăugat apoi o îmbrățișare cu Victor Ponta nu poate fi depășit decât dacă liderul UE ar vizita Guantanamo.

De la vitralii, la paratrasnet: ce biserici se repara in Timisoara cu bani de la bugetul local

Puțin peste 500.000 de euro din bugetul Timișoarei va merge, în acest an, către bisericile din oraș. Consilierii locali au votat lista lăcașurilor de cult în care vor fi făcute lucrări pe bani publici. Cele mai multe dintre ele sunt, așa cum era de așteptat, biserici ortodoxe.

Incep 12 zile de teatru la Timisoara: FEST-FDR, la o noua editie

La Timișoara începe duminică, 14 mai, o nouă ediție a Festivalului European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești, FEST-FDR2017. Tema este „Identitate” și, timp de 12 zile, în sălile de spectacol și în piețe, veți putea descoperi cum se scrie o astfel de poveste.

Top