Stirile din ziua: 1 iunie 2017

Coada la tiroliana si carusel! Parcul Copiilor a fost luat cu asalt / FOTO

Coada la tiroliana si carusel! Parcul Copiilor a fost luat cu asalt / FOTO

Parcul Copiilor din Timișoara a fost neîncăpător de 1 iunie. Mici și mari, cu toții au venit să se distreze în aer liber și să se bucure de programul pregătit de primărie. S-a stat și la coadă, pentru că unele surprize au avut un succes atât de mare.

Barci din carton si peturi, in concurs pe Bega! Hai sa te distrezi de Ziua Mediului

Materialele reciclabile vor fi motiv de distracţie pentru timişorenii cu spirit inventiv în domeniul nautic. Sâmbătă, 3 iunie, EcoStuff Romania îi invită pe toţi cei care vor să asiste la o competiţie diferită să-i fie alături pe malul Begăi, la a doua ediție a „Make it! Race it! Recycle it!”.

apa calda

Casierie Colterm inchisa temporar

Dacă aveți de plătit facturi la apă caldă, mare atenție. De la 1 iunie, casieria Colterm din punctul termic de pe strada Musicescu va fi închisă temporar, din cauza unor lucrări de igienizare. Facturile pot fi achitate la casieria din strada Oituz nr. 3, anunță reprezentanții societății de termoficare.

Hai la Revolution Festival! Urmeaza trei zile de distractie non-stop

Revolution Festival începe joi, 1 iunie, la Muzeul Satului Bănățean, de la Pădurea Verde. Sunt șapte scene și zone de muzică live, concerte de marcă, petreceri până în zori, ateliere, mâncare și băutură, camping, jocuri și nu numai. În prima seară îi veți putea vedea / asculta pe Dubioza Kolektiv și Rudimental, dar line-up-ul include zeci de artiști pentru toate gusturile.

Top