Stirile din ziua: 14 iunie 2017

Grindeanu: Nu-mi dau demisia. Este Guvernul Romaniei, nu Guvernul CEx

Grindeanu: Nu-mi dau demisia. Este Guvernul Romaniei, nu Guvernul CEx

Premierul Sorin Grindeanu nu intenționează să-și dea demisia decât dacă este sigur că președintele Klaus Iohannis va numi un șef al guvernului tot din partea PSD. El susține că toate lucrurile care s-au întâmplat în ultima vreme sunt cauzate de dorința lui Liviu Dragnea de a concentra în mâna sa toată puterea.

Demisie neasteptata in PSD Timis: Nu cred ca mai exista reconciliere cu Liviu Dragnea

Ședința CEx a PSD are un efect puțin scontat în filiala Timiș. Purtătorul de cuvânt Lucian Ursulețu a anunțat, pe Facebook, că renunță deopotrivă la această calitate, cât și la cea de membru de partid. Ursulețu este unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai lui Sorin Grindeanu.

Dragnea, despre mazilirea lui Grindeanu: Le-am spus colegilor sa nu se discute cu patima

Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu au făcut declarații comune după ședința CEx al PSD, în care premierului Sorin Grindeanu i s-a retras sprijinul politic. Dacă Dragnea a susținut că decizia era esențială pentru bunăstarea poporului român, Tăriceanu a ținut un curs ad-hoc despre atribuțiile unui premier.

demisia

PSD a decis sa-i retraga sprijinul politic lui Sorin Grindeanu

Ședința CEx al PSD s-a încheiat, însă nimeni nu a făcut oficial vreo declarație. Pe surse, social-democrații ar fi votat, în unanimitate, retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu, urmând ca, în cazul în care acesta refuză în continuare să-și dea demisia din fruntea guvernului, să fie exclus din partid.

Grindeanu i-a cerut demisia lui Dragnea si a parasit sedinta CEx al PSD!

Ședința CEx al PSD, în care se decide soarta guvernului, a început la ora 16 și încă nu s-a terminat. A plecat însă de acolo premierul Sorin Grindeanu! Înainte de a ieși din ședință, spun sursele noastre, el i-ar fi cerut demisia lui Liviu Dragnea! UPDATE: CEx al PSD ar fi decis retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu.

La Timisoara e mai bine sa fii sofer nesimtit decat biciclist

La Timișoara e mult mai ieftin să-ți parchezi mașina pe trotuar sau chiar să circuli pe patru roți pe pietonale, decât să îndrăznești să treci cu bicicleta prin centrul orașului! Polițiștii locali umblă după bizoni, dar, oricum, cea mai mare sancțiune pentru ei e sub amenda minimă destinată celor pe două roți…

Politistii locali din Timisoara vaneaza incognito cersetorii

La o zi după ce șeful lor, Dorel Cojan, a fost muștruluit de primarul Nicolae Robu, polițiștii locali au sărit să-și demonstreze utilitatea în lupta contra cerșetorilor. Ca să fie și mai eficienți, ei vor ieși la patrulat în civil. Altfel, în ultima lună, agenții au adunat de pe străzi peste 80 de oameni ai străzii.

timisoara de sus

Ce cred timisorenii: Cartierele din nord put, iar administratia locala habar n-are ce probleme sunt in oras

Timișorenii sunt convinși că autorităţile locale nu știu ce probleme au oamenii și, deci, sunt capabile doar într-o mică măsură să le şi rezolve. Deşi îşi iubesc oraşul, locuitorii acestuia sunt nemulțumiți de infrastructura medicală, dar acuză şi „miresmele” emanate de industrie.

Cand ridicolul PSD-istilor nu are limite

Scriu aceste rânduri înaintea ședinței PSD în care se va decide (sau poate nu) soarta Guvernului Grindeanu. O ședință în care, oficial, se vor dezbate așa-zisele evaluări făcute membrilor Executivului. Un circ ieftin pe care PSD îl prezintă de mai bine de două săptămâni și căruia încă nu-i poate da de capăt, după informațiile care

Studiul pe baza caruia se face Centura Sud, cusut cu ata alba. Traficul tot scade, vi se pare ca stati mult in ambuteiaje!

Traficul auto din România a tot scăzut în ultimii nouă ani și doar din 2016 a început timid să crească. Este doar una dintre concluziile studiului de trafic pe care CNAIR își bazează decizia de a face Centura Sud a Timișoarei cu numai o bandă pe sens. Deputatul USR Cătălin Drulă spune că studiul pare făcut ca să „iasă” ce trebuie.

aquatim

Apa rece oprita in Buzad

Aquatim anunță că joi, 15 iunie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei reci în Buzad, pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei și a rețelei de distribuție. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat miercuri, 14 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Chișodei (p), E. Zola (p), Cercului, Mărgăritarilor (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. Simfoniei (p), Mureș (p), A. Janos, Mora Ferenc, Frații Grimm (p), P. Țuțea (p), L. Ferenc, I. L. Caragiale (p), Peciu Nou nr.562, Otvești (p), Jimbolia

Top