Stirile din ziua: 29 iunie 2017

De la tramvaie la beculete. RATT ar putea gestiona si iluminatul public din Timisoara

Dacă tot a „rezolvat” problema întârzierilor autobuzelor și tramvaielor, de ce nu și-ar extinde RATT activitatea? S-ar putea ocupa, de exemplu, de iluminatul stradal și de luminițele colorate de sărbători! Consilierii locali au fost de acord cu realizarea unui studiu prin care acest serviciu să poată fi atribuit direct regiei de transport. RATT ar trebui să devină însă societate comercială.

Cum sa-ti faci viata mai frumoasa: poveste despre inspiratie si culoare, la Casa Artelor

Expozitia „Un nou trend de lifestyle” ajunge la Timișoara în perioada 29 iunie – 12 iulie, la Galeria Subterana. Designerii Liliana Stoica, Ciprian Manda și Angela Ciobanu aduc la Casa Artelor mobilier, tablouri 3D din lemn reciclat, respectiv bijuterii contemporane. Nu ratați o călătorie inspirată în lumea obiectelor de autor.

CJ Timis vrea Lacul Surduc. Altfel nu poate face pista de canotaj de 2 milioane de euro

Consiliul Județean Timiș a început procedurile prin care solicită, de la Apele Române Banat și Ministerul Mediului, custodia Lacului Surduc. Una dintre cele mai mari investiții ale CJ este o pistă de canotaj, pentru care în buget este alocată, în acest an, suma de un milion de euro.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări efectuate de Enel la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, va întrerupe joi, 29 iunie, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde și a celei reci hidrofor la PT 20. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Take Ionescu (parțial), Golescu,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi, 29 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cercului (p), Galileo Galilei, Herculane (p), E. Zola (p), Mureș 7A, Carol Davila (p), I. Velceanu (p), Molidului, N. Grivu (p), orele 9 – 17, str. E. Baader (p), Bd. Take Ionescu (p), Zimbrului, Înfrățirii (p), D. Golescu, Tapia, orele 9

Top