Stirile din ziua: 12 iunie 2017

Poli bate la limita „Batrana Doamnă pribeaga”, iar barajul se joaca / FOTO

Poli bate la limita „Batrana Doamnă pribeaga”, iar barajul se joaca / FOTO

Meciul pentru supravieţuire dintre Poli şi UTA Bătrâna Doamnă „fără casă” a arătat că, deşi diferenţa dintre Liga 1 şi Liga 2 este imensă, orice se poate întâmpla.

Ancorat intr-o realitate paralela, PMP Timis s-a facut de rasul curcilor la Denta

Cu două zile înaintea alegerilor parțiale de la Denta, PMP Timiș anunța că are prima șansă la câștigarea primăriei. După numărătoarea voturilor, candidatul PMP a înregistrat doar 16 voturi, respectiv 1,02%, demonstrând că liderii acestei formațiuni n-au nici cea mai mică legătură cu realitatea.

primaria timișoara

Functionara din Primaria Timisoara, in strada: Deranjez tot mai des conducerea institutiei

Un funcționar din Primăria Timișoara susține că s-a săturat de abuzurile comise în instituție. Mirela Toc afirmă că este victima unei răzbunări a conducerii PMT, care, prin noua organigramă, i-a desființat postul și a mutat-o. Femeia va protesta de marți, 13 iunie, pe CD Loga 1, la finele programului de lucru.

Bataie pe reabilitarea unei sali de sport din Timisoara. 10 firme inscrise la licitatia organizata de PMT

Nu mai puțin de 10 firme s-au luptat pentru un contract estimat de peste 315.000 de euro cu Primăria Timișoara. Acesta viza reabilitarea sălii de sport de la Școala Generală 10. El a fost atribuit la ceva mai mult de jumătate din sumă, unei firme care are deja tradiție în lucrări pentru PMT.

Croatia, una dintre destinatiile verii 2017. Copiii sub 12 ani merg gratuit in vacanta / FOTO

Undeva în Croația există un orășel medieval situat la granița dintre  munte și mare, în care timpul pare că a stat în loc. E ca într-o poveste cu plaje ireal de frumoase și o mare limpede și azurie. Stațiunea Crickvenica este un mic rai pe pământ pe care sunteți invitați să-l descoperiți în această vară.

Top