Stirile din ziua: 30 iunie 2017

Atacant pentru Poli! Fostul golgheter al lui CFR Cluj va juca pe „Dan Paltinisanu”

Atacant pentru Poli! Fostul golgheter al lui CFR Cluj va juca pe „Dan Paltinisanu”

Poli Timişoara a perfectat un nou transfer pentru viitorul sezon. Așa cum deBanat.ro anunţa în urmă cu câteva zile, atacantul Cristi Bud a semnat cu gruparea bănăţeană.

timpark

In februarie cu principii, in iunie merge si fara. Timpark se extinde mascat

Războiul Nicolae Robu – PSD continuă. De această dată, e în derulare „episodul Timpark”. Mai exact, reducerile la abonamentele de parcare și introducerea unor străzi în sistemul cu plată, această din urmă prevedere cuprinsă într-un alt proiect fiind retrasă din plen în februarie. Robu vorbea atunci de principii care nu trebuie încălcate…

Robu: Sper ca guvernul sa nu renunte la sala polivalenta, PSD-istii si Grindeanu au boicotat proiectul

Primarul Nicolae Robu speră ca guvernul să nu renunțe la proiectul sălii polivalente de 16.000 locuri, care, în lipsa presiunilor făcute de PSD-iștii locali, s-ar face sigur la Timișoara. Între timp, ministrul Tineretului anunță că prioritățile sunt stadioanele și patru săli de sport, niciuna în Timișoara.

Manyfest si Festivalul de Teatru pentru Adolescenti au contestat si au castigat. Vor primi bani de la Primaria Timisoara

Încă două proiecte culturale, organizate de aceeași asociație, vor primi bani de la Primăria Timișoara. Asta, după rezolvarea contestațiilor depuse la listele inițiale. La capitolul tineret nu s-a suplimentat nimic. Suma totală destinată proiectelor culturale și de tineret este de 3,5 milioane de lei.

Top