Stirile din ziua: 22 iunie 2017

Adult pe trotineta in centru? 800 de lei! Cum arata interdictiile propuse de Robu

Adult pe trotineta in centru? 800 de lei! Cum arata interdictiile propuse de Robu

Centrul Timișoarei va fi teritoriu interzis pentru toate mijloacele de deplasare ecologice. Nu tu biciclete, triciclete sau trotinete, dar nu e foarte clar în ceea ce privește rolele. Dacă vor fi de acord consilierii locali, amenzile se vor da în funcție de vârsta „vinovatului”.

Gorghiu l-a votat pe Ardelean: In PNL Timis ar trebui sa fie unitate

Senatorul liberal Alina Gorghiu l-a votat pe Ben-Oni Ardelean la congresul PNL, pentru că era o chestiune de loialitate. Asta, deși restul delegației din Timiș a decis, teoretic, să urmeze recomandările președintelui Nicolae Robu, care a declarat că deputatul nu mai este considerat membru al filialei.

Calin Dobra si Nicolae Robu

Robu ii cere lui Dobra Muzeul Banatului, stadionul, parcarea de la CMJ si drumul din Dumbravita

A tot spus c-o va face și acum chiar a pus-o pe hârtie! Primarul Nicolae Robu i-a trimis o solicitare oficial președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, căruia îi cere mai multe obiective. Robu vrea să se ocupe de Muzeul Banatului, Stadionul „Dan Păltinișanu”, parcarea de la fostul centru militar zonal și de șoseaua din Dumbrăvița, până la autostradă.

Minte sau are memorie scurta? Deputatul bulgar de Timis s-a „abtinut” la motiune, dar a votat bine mersi!

Nebănuite sunt căile politicii! Deputatul minorității bulgare Petronela Csokany, fost consilier local la Timișoara, pare să sufere de amnezie. Ea susține că, la votul de la moțiune, s-a abținut de la „jocul PSD”, deși pe înregistrarea ședinței se vede altceva.

Nicolae Robu isi aroga meritul performantei lui Poli. A monitorizat si a salvat!

oli Timișoara a reușit o rară perfomanță, salvându-se de la retrogradare, deși a început campionatul cu o penalizare de 14 puncte. Meritul pentru această reușită nu-i revine nici antrenorului Ionuț Popa, nici jucătorilor, nici președintelui Sorin Drăgoi și nici măcar lui Radu Birlică, omul de pe marketing, dar care se ocupă de transferuri.

Terenurile de casa pentru tineri s-au oprit la ANI. Robu mai face o incercare

Primarul Nicolae Robu mai încearcă o dată la ANI, după care va oficializa împărțirea terenurilor de case către tineri. În mai, Robu declara că a cerut inspectorilor de integritate să-i spună dacă se poate vorbi de incompatibilitate, în condițiile în care pe listă se regăsesc apropiați de-ai săi și angajați din PMT.

Poate a doua oara-i cu noroc: inca o licitatie pentru strada Edgar Quinet

Cât de greu poate fi să asfaltezi 400 de metri de stradă? La Timișoara poate dura cu anii, mai ales dacă lucrarea revine unei firme a lui Georgică Cornu. Este și cazul străzii Edgar Quinet, a cărei reabilitare este scoasă din nou la licitație, după un an și jumătate în care nu s-a făcut nimic.

Music Travel Festival: Hai sa ai trei zile de distractie la Timisoara!

Zdob și Zdub, Vama, Vița de Vie, Sigma, Robin and the Backstabbers, Dub Pistols, Travka și mulți alții. Va fi distracție maximă în weekend, la marginea Timișoarei, într-un decor proaspăt și vesel. Peste 30 de artiști vin să întrețină atmosfera la Music Travel Festival, eveniment aflat la cea de-a treia ediție.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe joi, 22 iunie, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 45A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Bucovina (parțial), M. Basarab, Mehedinți, Viilor.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 22 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Podgoriei (p), Bacalbașa (p), Paganini, Aleea Ciobanului nr. 3A, orele 9 – 17, str. I. Slavici (p), Nottara (p) , orele 9 – 11; Giroc – Zona str. Planetei, orele 9 – 17.

Top