Stirile din ziua: 11 iunie 2017

Robu, catre CJ, dupa haosul de sambata seara: Renuntati la ideea idioata de a face Polivalenta la Giroc!

Robu, catre CJ, dupa haosul de sambata seara: Renuntati la ideea idioata de a face Polivalenta la Giroc!

Nu faceți sală polivalentă în Giroc, dacă nu vreți să blocați Timișoara! Este mesajul primarului Nicolae Robu pentru președintele CJ Timiș, Călin Dobra, după ambuteiajul uriaș de sâmbătă seară, de pe drumul spre aeroport. Șoseaua pe două benzi este unicul acces spre AIT și așteaptă finanțare prin PNDL.

Timisul, foarte aproape sa piarda 7 milioane de euro pentru nodul hidrotehnic de la Sanmihaiu Roman

Suntem foarte aproape să pierdem alte milioane de euro, pe relația România-Serbia! Proiectul pentru reabilitarea canalului Bega, inclusiv a nodului hidrotehnic de la Sânmihaiu Român, este în pericol din cauza lipsei unui protocol între ministerele Afacerilor Externe din cele două țări.

Dai intr-o groapa? O pozezi si reclami! Cum vrea Robu sa implice timisorenii in administrarea orasului

Legea nu oferă îndeajuns de multe pârghii pentru gestionarea unui oraș ca Timișoara, așa că primarul Nicolae Robu vrea aplicații mobile, pentru ca oamenii să poată reclama instant tot ce îi deranjează. Până atunci, Cristi Brâncovan are altă propunere, neapărat cu implicarea primarului, fiindcă altfel funcționarii din PMT se fac că plouă.

De ce tiuie Armonia: asa face sistemul de tractiune. Robu cere o izolare fonica mai buna

O călătorie cu tramvaiele reabilitate Armonia e confortabilă, dar nu la nivel… auditiv. O știe deja orice timișorean care călătorește cu mijloacele de transport în comun, dar s-a auzit abia recent la primărie. Teoretic, totul s-a rezolva cu puțină izolație fonică.

Top