Stirile din ziua: 8 iunie 2017

Busoi l-a batut pe Orban dupa renumararea voturilor, in CDJ al PNL Timis

Busoi l-a batut pe Orban dupa renumararea voturilor, in CDJ al PNL Timis

Filiala PNL Timiș îl va susține la congresul din 17 iunie pe Cristian Bușoi, dar decizia n-a fost zdrobitoare, așa cum, probabil, s-ar fi așteptat președintele Nicolae Robu. A fost nevoie de o renumărare a voturilor.

RATT spune ca nu e sauna in mijloacele de transport in comun din Timisoara

În Timișoara nu sunt mijloace de transport în comun dotate cu instalații de aer condiționat în care această facilitate să nu fie funcțională. Asta susțin reprezentanții RATT, în ciuda timișorenilor care reclamă sauna pe care sunt nevoiți s-o facă fără voie în unele autobuze și troleibuze.

Jungla pe pista de biciclete din Timisoara! Tarzan ar putea fi gasit pe la Podul Modos / FOTO + VIDEO

Vrei să te dai cu bicicleta pe pista amenajată de Primăria Timișoara, pe malul Begăi? Foarte bine, dar ai grijă dacă ajungi în zona Podului Modoș! S-ar putea să dai peste… Tarzan! Nu de alta, dar buruienile au peste doi metri înălțime și au transformat zona într-o adevărată junglă. UPDATE: Primăria a trimis cosașii la muncă!

Primaria cauta firma care sa intretina statia de filtrare a aerului uitata de doi ani in Calea Sagului

În 2014, Primăria Timișoara a cumpărat, la sugestia fostului consilier local Petrică Folică, pentru 190.000 de euro, o stație de filtrare a aerului a cărei utilitate încă urmează să fie dovedită. Utilajul stă de doi ani pe strada Musicescu, iar acum PMT e dispusă să plătească încă 13.000 de euro, pentru întreținerea lui.

Desene dintr-o lume de umbre. Lectie de viata cu Nada Stoijici si copiii nevazatori de la Liceul Iris

Dacă ești nevăzător nu poți desena? Plasticiana Nada Stojici a găsit un răspuns neașteptat: Poți! Ea a creat proiectul „Dincolo de vedere”, un concept prin care și-a propus imposibilul. Opt copii de la Liceul Teoretic Special „Iris” din Timișoara au fost chemați să descopere o lume care, aparent, le era interzisă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 8 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Banatul (p), orele 9 – 17, str. Băncii (p), Verde (p), Sf. Apostoli Petru și Pavel, Ion Ionescu de la Brad Bl.119-121, 133-134, orele 9 – 15; Biled nr. 978, Belinț, Chizătău, Fârdea Baraj (p), Chevereș – Zona Centru, inclusiv

Top