Stirile din ziua: 13 iunie 2017

Protest solitar in fata Primariei Timisoara. Mirela Toc: Cer sa se respecte legea

Protest solitar in fata Primariei Timisoara. Mirela Toc: Cer sa se respecte legea

O funcționară din Primăria Timișoara a protestat singură în fața instituției, reclamând mai multe încălcări ale legii de către mai-marii de pe CD Loga 1. Femeia susține că a fost mutată ilegal la un alt compartiment și cere acum, printre altele, anularea noii organigrame a PMT.

robu si popoviciu

Aspirațiile liberalilor din Timis: Robu se vrea prim-vicepresedinte; Pirtea, Popoviciu si Ardelean – vicepresedinti

Patru membri ai PNL Timiș aspiră la funcții în conducerea partidului la alegerile din acest weekend. Trei sunt susținători ai lui Cristian Bușoi, în timp ce unul face parte din echipa lui Ludovic Orban. Cei patru sunt Nicolae Robu, Marilen Pirtea, Alin Popoviciu și Ben-Oni Ardelean.

Inceput de iulie pe malul lacului Surduc, cu acrobatii aeriene, plimbari cu barca si concerte

A treia ediție a Zilelor Lacului Surduc va avea loc, în acest an, în primul weekend din luna iulie. Programul cuprinde demonstrații pe apă și în aer, plimbări cu barca, concerte dar și o inedită degustare de preparate din pește. În premieră, vor fi puse la dispoziție locuri de campare.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 13 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mureș (p), Boema (p), Rigoletto (p), Tosca (p), Al. Balaș (p), N. Stănescu (p), Traian Vuia (p), Arcidava (p), Muzicescu (p), Progresul, William Shakespeare, V. Valcovici (p), orele 9 – 17, str. Mureș (p), I. Miloia (p), Migdalului (p), Ulpia

Top