Stirile din ziua: 9 iunie 2017

Maraton Thespis: 24 de ore de teatru la Timisoara

Maraton Thespis: 24 de ore de teatru la Timisoara

Teatrul Thespis al Casei de Cultură a Studenţilor pune la cale din nou festivalul „24 de ore de teatru”. Este, ca de obicei, o ediție Homemade, cu spectacole proprii, proiecţii şi ateliere. Pe lângă spectacolele prezentate au loc și două ateliere.

PNL Timis a votat tot ce a cerut presedintele. Robu: Am facut rugaminti, nu presiuni

Filiala PNL Timiș susține candidatul Cristian Bușoi și moțiunile Bușoi și Orban. Președintele Nicolae Robu spune că asta le-a cerut colegilor să voteze în Colegiul Director Județean și asta s-a votat. Robu afirmă că n-a făcut niciun fel de presiuni, ba chiar le-a înlesnit primarilor, chiar și celor cu care este în conflict, calea spre congresul din 17 iunie.

Ce nu face Robu pentru „iubita” baronului penal Duicu

Motto: Dialog între Cristian Bușoi și Adrian Duicu, fostul baron penal și PSD-ist de Mehedinți: C.B.: Da, Adi. A.D.: Da, iubita. C.B. Da. Te pup. Am reprodus mai sus doar o parte dintr-un dialog halucinat între Cristian Bușoi, candidat la președinția PNL, și un fost celebru baron de Mehedinți, penal și PSD-ist totodată. Dialogul e

Nicolae Robu pe santier

Hei-rup la Jiul si Popa Sapca, fiindca altfel ne prinde iarna in santier. Cand se deschide circulatia

În oraș nu mai sunt probleme atât de mari cu traficul și, spune primarul Nicolae Robu, Pasajul Jiul ar putea fi deschis chiar de sâmbătă seară. Edilul spune că nu are cum să abordeze altfel șantierele, pentru că are mandat să modernizeze Timișoara în forță.

Uhrin si Moldovan, ofertati de Politehnica Timisoara! Cine ar putea prelua echipa din Liga II

Politehnica Timişoara, echipa adoptată de suporterii alb-violeţi în urmă cu mai bine de cinci ani, are planuri mari pentru sezonul viitor. Dacă salvarea de la retrogradare a fost obiectivul trupei studenţeşti în sezonul recent încheiat, pentru sezonul viitor aspiraţiile trupei care evoluează pe arena Ştiinţa vor fi mult mai mari.

Tupeu cat… Modex: Terasa de pe acoperis, construita ilegal!

Face furori de câteva săptămâni, pe rețelele de socializare, un anunț de deschidere a unei terase inedite pentru Timișoara. Se promitea panoramă deasupra Pieței Victoriei și evenimente speciale,totul de deasupra de Modex, iar lucrările au început deja. Surpriză însă! Nu există nici urmă de autorizație și, pentru asta, a fost nevoie să se sesizeze primarul Nicolae Robu, nu, de exemplu, Poliția Locală.

aquatim

Apa rece oprita pe strada Jiul

Aquatim SA anunță că vineri, 9 iunie, între orele 9 și 12, echipele de intervenție vor efectua lucrări de conectare a consumatorilor de pe strada Jiul la noua rețea de apă realizată din fonduri proprii ale societății. Este necesară oprirea furnizării apei reci pe strada Jiul, ceea ce va afecta și punctul termic al Colterm

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 9 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mangalia, Al. Vlahuță, Splaiul T. Vladimirescu (p), I. Văcărescu nr. 36, 38, orele 9 – 17; Bazoș – casnici, SP IV, foraje Aquatim 33-40, Coștei, Găvojdia, Jimbolia – str. Gh. Doja, între A. Iancu și Republicii, Republicii, între T. Vladimirescu

Top