Stirile din ziua: 15 iunie 2017

Grindeanu: Imi dau demisia cand isi da demisia Dragnea. Sunt si voi ramane PSD-ist

Grindeanu: Imi dau demisia cand isi da demisia Dragnea. Sunt si voi ramane PSD-ist

Premierul Sorin Grindeanu a ieșit cu noi declarații la Palatul Victoria, întețind tirul acuzațiilor la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea. Grindeanu a anunțat și care este condiția pentru a-și da demisia.

Mobilizare pentru A1: pompierii din Timis, Arad si Hunedoara vor avea protocol pentru accidentele colective

Speră să nu aibă nevoie de el, dar, pentru a interveni mai eficient în caz de accident pe A1, inspectoratele pentru situații de urgență din Timiș, Arad și Huneodara vor semna un protocol. Practic, va fi eliminat avizul de la nivel naţional necesar pentru ca ISU dintr-un judeţ să poată interveni într-un județ apropiat. Procolul este unic în țară.

Parcul Botanic, „casa” pentru migranti! / FOTO

Mai mulți migranți au fost găsiți, în ultimele zile, făcându-și veacul prin centrul Timișoarei, după ce s-au aciuat în Parcul Botanic. Ei se adaugă „zestrei” de cerșetori care au apărut în orașul de pe Bega odată cu sosirea verii. Polițiștii locali solicită timișorenilor să anunțe orice li se pare suspect.

10 / zi! La Timisoara, politistii locali isi fac norma de amenzi la biciclisti

Bicicliștii sunt amendați pe capete în centrul Timișoarei. În ultimele trei zile, 30 de amatori de pedalat au fost arși la buzunare de polițiștii locali. Amenzile pot depăși 250 de euro, sumă mult mai mare decât cea pe care trebuie s-o plătească un șofer care intră cu mașina în Piața Unirii, de exemplu.

sorin grindeanu

Sorin Grindeanu, de la marioneta la Die Hard

PSD a decis să bage România în criză politică și guvernamentală, o criză al cărei final e greu de anticipat. În paranteză fie spus, personal cred că ori cu Guvernul Grindeanu, ori fără guvern, tot acolo e. Problema e pentru partenerii externi, care nu prea înțeleg ce se întâmplă în această mereu fascinantă țară.

Horia Colibasanu va deveni cavaler! Va primi Steaua Romaniei

Alpinistul timișorean Horia Colibășanu a fost decorat cu cea mai înaltă distincție pe care o poate acorda Președintele României. Este vorba despre Ordinul Național „Steaua României”. Luna trecută, Horia a devenit primul român care a urcat pe Everest fără oxigen suplimentar și șerpași.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat joi, 15 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ardealul (p), Joseph Gabriel, Baba Novac, orele 9 – 17; Bazoș – SP IV, Becicherecu Mic nr. 102 – str.Răsăritului nr. 1, orele 9 – 17; Chevereș – prima stradă laterală dreapta dinspre Buziaș, orele 8 – 16.

Top