Stirile din ziua: 16 iunie 2017

drumul boilor

Catinel-catinel: Primaria Timisoara mai face un pas spre Drumul Boilor

Primăria Timișoara s-ar putea apuca, în sfârșit, de lucru la șoseaua care trebuie să facă legătura între Timișoara și așa-numitul Drum al Boilor, de la Moșnița. Asta, dacă plenul CL aprobă atât transferul gratuit al unor proprietăți private, cât și plata de la bugetul local a unor cheltuieli ale celor care dețin respectivele terenuri.

Timisoara Rocks! sau cum sa dai 100.000 de euro si sa taci. Concert Crazy Town in Piata Victoriei

Dacă ați trecut recent prin Piața Victoriei și ați văzut scena montată în fața Operei, să știți că aici are loc, vineri și sâmbătă, o nouă ediție a Timișoara Rocks! Sunt concerte cu trupe cunoscute, accesul este, ca de obicei, liber, dar nici de această dată primăria nu s-a omorât cu promovarea.

Se circula pe „breteaua” dintre Demetriade si Baader. Robu a inaugurat soseaua la amurg

S-a lucrat zi și noapte și, în sfârșit, șoferii au o gură de oxigen în zona șantierului Popa Șapcă. Este vorba despre mult promisa „bretea” de legătură între străzile Demetriade și Baader, care a fost finalizată, după ce s-au rezolvat toate problemele legate de proprietate și utilități.

Poli nu este a lor, a lui Lae și „Mihalcea”, ci a publicului flamand de fotbal al Timisoarei

Poli a reușit minunea și a rămas în prima ligă. Dincolo de rezultatul acestei „duble” Poli – UTA mi-a rămas sentimentul că puteam descoperi o parte plăcută în orice deznodământ. Firește că rămânerea în prima ligă este o veste bună prin prisma luptei cu timpul.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat vineri, 16 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Crizantemelor (p), Vasile Lupu (p), J. Preyer (p), Gh. Șincai, Vulturilor (p), orele 9 – 17; Satchinez – str. Lalelelor nr. 29, orele 9 – 17.

Top