Stirile din ziua: 10 iunie 2017

Splendoare pe cer: frumosii nebuni de la mansa si-un cer ca de tablou, la Timisoara / FOTO

Splendoare pe cer: frumosii nebuni de la mansa si-un cer ca de tablou, la Timisoara / FOTO

Cea de-a patra ediție a Timișoara Air Show a fost, fără doar și poate, un succes. La ceas de seară, pe fundalul unui apus ca desprins din picturi, așii aerului au făcut, din nou, demonstrații de măiestrie care au lăsat spectatorii cu gurile căscate.

Blocaj total spre aeroport! Cozi kilometrice de masini

Timisorenii care au vrut sa ajunga sambata seara la mitingul aviatic au avut parte de cea mai neplacuta surpriza. Coada de masini se intinde de pe Bd. Simion Barnutiu chiar pana la aeroport! Sute de masini sunt blocate in trafic sambata seara la iesirea din Timisoara, pe drumul spre aeroport. Mitingul aviatic a atras o

Gypsies, o poveste despre cum se vad pe ei insisi rromii din Romania, Franta si Germania, pe scena TNTm

Teatrul Național vă invită, în zilele de 11, 12 și 13 iunie, la spectacolul „Gypsies”. Acesta a avut mai multe reprezentații în Germania, iar la toamnă va ajunge și în Franța. „Gypsies” este o poveste fără machiaj și menajamente a ceea ce înseamnă și cum se văd rromii în Europa zilelor noastre.

Nu sta in casa! Hai Launmoment dat in Parcul Poporului! / FOTO + VIDEO

E așa o vreme faină și e așa un program, că n-are sens să stai în casă în acest sfârșit de săptămână. A doua ediție a festivalului de muzică și artă „Launmomentdat în parc” a început vineri seară, în Parcul Poporului. Peste 1.500 de oameni au ieșit deja la picnicul electronic, așa că ești așteptat și tu.

Bucurestiul tine vaporasele la mal. Robu: Nu scapa de raspundere cine ne face sa pierdem 6 milioane de euro

Se caută soluții pentru ca vaporașele Primăriei Timișoara să fie integrate, în sfârșit, în sistemul de transport în comun. E nevoie de o hotărâre de guvern, dar momentan acest lucru este imposibil. Primarul Nicolae Robu aruncă pisica la Ministerul Apelor, șeful ABAB, Titu Bojin, spune că Ministerul Transporturilor se opune.

Top