Stirile din ziua: 3 iunie 2017

Pe Bega a aparut sania lui Mos Craciun! Cel mai amuzant concurs de barci reciclabile / FOTO

Ce poți face cu niște peturi, cu niște pungi de plastic, niște doze de cola și carton? Le duci la reciclat, desigur, dar, înainte, poți face din ele o… barcă! Așa și-au spus și timișorenii trăsniți care au participat sâmbătă la cursa „Make it! Race it! Recycle it!”.

primăria timișoara

Plasa de protectie pe Primaria Timisoara, ca sa nu mai cada tencuiala. Renovarea cladirii mai asteapta

De pe clădirea Primăriei Timișoara continuă să cadă ornamentele de sub acoperiș și doar norocul a făcut ca, până acum, să nu fie cineva rănit. Imobilul va intra la un moment dat în renovare, dar, până atunci, se va pune plasă de protecție chiar sub acoperiș.

Noaptea mintii! Robu a fracturat filiala locala, dar acum se vrea „unificatorul” PNL

Cu două săptămâni înaintea alegerilor interne din PNL, Nicolae Robu face un apel la unitatea partidului în lupta cu „dușmanul” PSD. Cel care se vrea „unificatorul” PNL a scindat însă filiala locală. În plus, i-a amenințat pe toți cei care nu vor să-i respecte ordinul și să-l voteze pe Cristian Bușoi pentru președinția PNL.

Trebuie sa avem un trafic sigur, asa ca inevitabil vor mai disparea locuri de parcare in Timisoara

Locurile de parcare din Timișoara sunt și așa puține, dar mult mai importante decât ele sunt siguranța și fluența circulației. Așa explică primarul Nicolae Robu dispariția unor locuri de parcare, la finalul unor lucrări efectuate pe diverse străzi.

Top