Stirile din ziua: 6 iunie 2017

suciu

Deputatul Matei Suciu are o ultima „obtiune”: referendum pentru demiterea primarului Robu

Deputatul Matei Suciu are o ultima „obtiune”: referendum pentru demiterea primarului Robu

Deputatul PSD Matei Suciu, declarat incompatibil, vrea referendum pentru demiterea primarului Nicolae Robu. El afirmă că un astfel de demers e o „obțiune” constituțională (termenul îi aparține deputatului, care pare să fi lipsit la unele lecții de limba română), fiind convins că timișorenii îi vor spune „out” primarului.

PSD Timis cere deschiderea urgenta a pasajelor Jiul si Popa Sapca

Nepăsare și dispreț. De asta crede PSD Timiș că dă dovadă primarul Nicolae Robu, care a reușit să blocheze orașul, din cauza șantierelor deschise fără noimă. Social-democrații îi cer edilului să deschidă imediat pasajele Jiul și Popa Șapcă, lucru aproape imposibil de realizat.

In cor de claxoane, Robu, catre soferi: Mare e gradina Domnului! Nemultumitii ar trebui sa nu foloseasca pasajul Jiul cel putin o luna

Durează zeci de minute să traversezi Timișoara, iar străzi întregi sunt blocate de coloanele de mașini. Primarul Nicolae Robu spune însă că nemulțumiții ar trebui să se gândească la interesul public și că șantierele sunt singura soluție pentru ca orașul să se modernizeze.

Casa Welauer a intrat in santier. Pana la finele anului va avea o fatada complet renovata

Una dintre cele mai frumoase clădiri din centrul Timișoarei a intrat în șantier. Până la finele anului, Casa Welauer, sediul Bibliotecii Academiei Române de pe strada Pacha, va avea o fațadă complet renovată. Lucrările vor dura încă doi ani și vor costa, în total, 1,2 milioane de euro.

Timisoara, blocata in trafic. S-a terminat mini-vacanta, a inceput haosul

Prima zi de după mini-vacanța de Rusalii a întins la maximum nervii șoferilor. Orașul a fost efectiv blocat și, fie că a fost vorba de centrul Timișoara sau de Bd. Cetății, a durat o eternitate să ajungi la destinație. Primarul Nicolae Robu cere răbdare, pentru că numai așa vom putea avea un „oraș de invidiat”.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 6 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Iris (p), Luceafărul (p), orele 9 – 17, str. Aeroport (blocuri), Aviatorilor (p), orele 9 – 15; Moșnița Nouă (p), Belinț, Chizătău, Fârdea Baraj (p), Macedonia, orele 9 – 17, Bacova – Zona Moară, orele 8 – 16.

Top