Stirile din ziua: 26 iunie 2017

Presedintele Iohannis l-a acceptat pe Mihai Tudose

Presedintele Iohannis l-a acceptat pe Mihai Tudose

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat în funcția de premier pe Mihai Tudose la propunerea PSD și ALDE. Într-un discurs extrem de scurt, Iohannis a afirmat că România trece printr-o „criză care dăunează grav țării”, astfel că e nevoie de un nou guvern în cel mai scurt timp. Președintele a arătat că Tudose a fost singura

șoferi

Traseu schimbat pentru troleibuzul 15

RATT anunță că, din cauza unor lucrări de pe strada Versului, troleibuzele de pe linia 15 vor circula marți, 27 iunie, pe un traseu modificat. Astfel, începând cu ora 9 și până la finalizarea lucrărilor, troleibuzele vor întoarce la intersecția dintre Calea Martirilor și strada Mareșal Constantin Prezan. Stația de pe strada Versului va fi

Amical de gala pentru Timisoara Saracens, care va intalni regina Europei la rugby

Jucătorii campioanei naţionale la rugby, Timişoara Saracens, sunt în vacanţă, după un sezon lung, încheiat oficial cu testul împotriva Braziliei de sâmbătă. Gruparea bănăţeană a anunțat că reunirea echipei va avea loc în 10 iulie, iar în luna august, „sarazinii” din Banat vor întâlni campioana Europei, Londra Saracens.

Incompetent in evaluarea Valcov, Mihai Tudose este propunerea PSD pentru functia de premier

Ministrul demisionar al Economiei din Guvernul Grindeanu, Mihai Tudose, este propunerea de premier cu care alianța PSD – ALDE se va prezenta la consultările de la Palatul Cotroceni. Tudose a căzut „examenul Vâlcov” dat Guvernului Grindeanu și a fost bănuit de mulți colegi că ar fi ofițer acoperit.

De ce nu va fi voie pe trotinete in centrul Timisoarei: Pentru 100 de iresponsabili!

Primarul Nicolae Robu nu renunță la ideea de a interzice deplasarea cu orice mijloace de locomoție prin centrul istoric. Proiectul nu va apărea pe ordinea de zi a plenului de marți, se va face și dezbatere publică, dar un lucru e cert, conform lui Robu. Din centru au dispărut deja tricicletele și trotinetele!

Rock si simfonie, in vechea cetate a Timisoarei / FOTO

A fost atât de cald duminică seară în Bastionul Theresia, că un aer de toropeală a planat, leneș, peste cei veniți să se bucure de concertul Păsării Rock: S-a spulberat însă într-o clipă, în momentul în care Ovidiu Lipan „Țăndărică” a atins pentru prima dată tobele. Timișoara a cântat rock și i-a plăcut foarte tare!

Patricia Kaas canta luni seara in premiera la Timisoara. Ce reguli trebuie sa respecte spectatorii

Patricia Kaas cântă în premieră la Timișoara luni seară, în Parcul Rozelor. Artista a ajuns deja de duminică în orașul de pe Bega și este nerăbdătoare să-și întâlnească fanii. Pentru ca totul să fie în regulă, există câteva reguli de care trebuie să țineți cont când veniți la concert.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni, va întrerupe luni, 26 iunie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT 72 și 75. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor Lugojului, Simion Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Dorobanților, Intrarea Gozna, Mătăsarilor.

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat luni, 26 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. A. Demetriade (p), Stuparilor (p), Acad. Petre Negulescu, Intrarea Cocoșului, Foișor, orele 9 – 17; Murani nr. 289, Chevereșu Mare – doar zona fost SMA, spre Timișoara, orele 9 – 17; Lugoj – OMV, str. Timișorii Bl. C1-6; D1-5, orele

Top