Stirile din ziua: 20 iunie 2017

Nokia si-a facut la Timisoara centru de cercetare de 73 de milioane de euro

Nokia si-a facut la Timisoara centru de cercetare de 73 de milioane de euro

Una dintre cele mai mari companii din domeniul telecomunicaţiilor a anunţat extinderea campusului dezvoltat la Timişoara, cu o investiţie de 73 de milioane de euro. Aici sunt angajaţi 1.300 de specialişti, fiind cel mai mare centru de cercetare şi dezvoltare din industria de specialitate.

Cum a impartit Primaria Timisoara banii pentru proiecte de cultura si tineri. Cine a ramas pe dinafara si de ce

Primăria Timișoara a împărțit în 48 cele 3,5 milioane de lei destinate proiectelor culturale și de tineret depuse de diverse organizații. Cei mai mulți bani merg către Festivalul Internațional de Arte Performative, organizat de Centrul Cultural German și Societatea Culturală Româno-Germană.

Robu: Ben-Oni Ardelean nu mai e perceput drept membru al PNL Timis

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, recunoaște că a cerut delegației pe care a condus-o la congresul partidului să nu-l voteze pe Ben-Oni Ardelean, care nu ar fi mai recunoscut drept coleg de filială. Robu nu se teme că ar putea fi debarcat de la șefia organizației, pentru că doar niște „minți înguste” pot să-și imagineze așa ceva.

Peste noapte: primaria face pista de biciclete pe strada Paris

Primăria Timișoara a gândit logic 5 minute și și-a dat seama că bicicliștii n-au pe unde să traverseze de la nord spre sud centrul orașului. Dacă totul merge bine, de miercuri va exista pistă de biciclete pe strada Paris, în „contra-tură” cu cea de pe strada Sf. Ioan.

Oficial, de saptamana viitoare: Adio, trotinete si role in centrul Timisoarei!

Dacă bicicliștii au deja interdicție în centrul Timișoarei, de același tratament vor avea parte, de săptămâna viitoare, și cei care se dau cu trotinetele și rolele. Asta, dacă vor fi de acord consilierii locali, în proximul plen. Nici măcar copiii mici nu vor avea voie cu trotinetele!

gral

Mare loser la Bucuresti, Robu e in pericol sa piarda si sefia PNL Timis

Aripa anti-Robu din PNL Timiș s-a întărit considerabil după congresul PNL din week-end, iar în zilele următoare va da asaltul final asupra fotoliului de președinte al filialei. În această tabără este și noul vicepreședinte al PNL, Ben-Oni Ardelean, a cărui alegere a fost boicotată de Nicolae Robu și delegații din Timiș.

Hai sa razi la Gradina Capitol! Zilele Filmului de Umor se intorc la Timisoara

Nu-ți face program de weekend. Ți-au făcut alții! Institutul Francez te invită la trei zile de râs, numai bune de petrecut alături de prieteni. Zilele Filmului de Umor au ajuns la ediția cu numărul 8 și vă așteaptă la Grădina de Vară Capitol cu filme de comedie… à la française.

uvt

UE da 12 milioane de euro pentru a aduce natura in orase. UVT e implicata in proiect

Universitatea de Vest Timişoara va face parte dintr-un proiect european care propune ca natura să devină parte integrantă din peisajul urban. În valoare de 12 milioane de euro, bani de la UE, „Connecting Nature” încearcă să găsească soluţii alternative, care să aducă mai mult natura în orașe.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel Distribuție a programat marți, 20 iunie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Eternității, E. Zola (p), J. P. Marat, Steaua (p), Secerii, Bârsei, Ciocanului, Mureș nr. 9B, orele 9 – 17; Cornești nr. 169, Chișoda – str. N. Firu nr. 95B, Nițchidorf – casnici, ferme porci Smithfield I, II, III și Steaua

Top