Stirile din ziua: 25 iunie 2017

Robu: In PNL Timis, cu mine presedinte, e o toleranta cum n-o sa gasiti altundeva

N-a avut niciodată un conflict cu Ben-Oni Ardelean, iar toleranță ca în filiala Timiș a PNL nu există niciunde. Deși în urmă cu câteva zile declara că deputatul nu mai este perceput de unii colegi drept membru al PNL Timiș, Nicolae Robu afirmă acum că n-a auzit pe nimeni să spună așa ceva!

Consilierii locali pot primi teren de casa de la primarie! Ce n-a aflat Robu de la ANI a aflat un timisorean

Consilierul local Grigore Grigoroiu a renunțat degeaba la terenul pentru casă de la primărie pentru care se „calificase”. Nu e în incompatibilitate și o spune chiar Agenția Națională de Integritate! Un timișorean a aflat deja o parte din răspunsul pe care îl caută, de vreo lună, primarul Nicolae Robu.

Ii, Mozart, rugby, artificii: Sincretic Bastion, un experiment muzical reusit / FOTO

Timișorenii gustă spectacolele inedite. Au dovedit-o din nou sâmbătă seară, la Sincretic Bastion, un eveniment care a adus în Bastionul Theresia artiști din mai multe colțuri ale lumii, dar și tradiții românești și chiar… un campion național la rugby!

CCIAT a castigat un program cu bani europeni in domeniul fortei de munca din zona transfrontaliera

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş caută, alături de Camera şi Primăria din Kikinda, Serbia, soluţii pentru rezolvarea problemei mobilităţii forţei de muncă din zona transfrontalieră dintre cele două ţări. Vor avea loc târguri de forţă de muncă și va fi creată o rețea din care vor face parte mai multe instituţii.

Top